Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz Bencom ™ #5054 üzenetére

    Én a legtöbb artifactot magammal viszem (persze ez függ a körülményektől is), mert elég jól fizetnek érte. A radioaktivitást meg antirados artikkal egész szépen el lehet tüntetni úgy, hogy még mindig mínuszban vagy (-20-asok már elég hamar vannak). Bár +5 bulletproof cap fejében az olyanokkal tényleg nem érdemes bajlódni eladáson kívül. Szeretem gyűjteni őket, mert ha barkeeper ad egy "jellyfish kell, stone flower kell" jellegű küldit, azonnal oda tudom neki adni, és általában jó cuccokat ad relatíve olcsón (3000 rubel + akár medikitek).
    Artifactból nálam kristályok szoktak lenni, max 2, azzal egész jól lehet nagyon radioaktív helyeken is mászkálni + endurance-növelők, jól jönnek sprintnél ;]

    OL 2.2-ben most járkálok garbage-ben, és úgy általában még az elején vagyok. Hell módban nyomom, ez jóval nehezebb mint az 1.3 veteranban (azt hiszem ez van egyel alatta, eltérően nevezik a nehézséget), és piszkosul nehéz! Sima, piros medikit alig állítja helyre az életed harmadát, kevesebb a lőszer, minden többet sebez, anomáliák főleg . . . Nagyon eltalálták, tiszta élvezet így a játék! Anno 1.3ban is nehéz volt az eleje, főleg a kezdeti fegyver / ruhahiány miatt, remélem később sem tompul majd el a nehézség, már előre várom a monolithot az automatáikkal.

    A táborban most jóval többen vannak, mint általában, nem csak lézengenek, 10-12 kis sárga pötty is hever arrafelé. És amikor blowout van, fénysebességgel húznak a pincébe ;] , nagyon hangulatos. És a vadvilág is szép, nem tűnnek el, mint 1.3-ban, talán sikerült a spawnokat is megoldani, mert ott kvázi kihalt lett az egész amikor leírtottam őket, és blowout sem segített.

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák