Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz speki1982 #6818 üzenetére
Kruglov adja az átjárókat, de a térképen akkor jelenik meg, ha csinálsz egy mentés visszatöltést. Ezt írja is a játék, de nem úgy mintha fontos lenne. Ebből gyakorlatilag csak az erőmű kórház átjáró a fontos. Nekem az a fórom, hogy a fordítás miatt ismerem a játékot, és tudom mi a fontos feladat benne. Pl Kruglov sem fontos, Semonov is megveszi átjárókért cserébe a zatonos doksikat. Gyakorlatilag Strelok mindent elmond a játék elején, vagyis szerelkezz fel, beszélj fontos karakterekkel, akik fontos infókat, feladatokat adnak. Sajna ebben a játékban minden karakter meghalhat, tehát meg kell védeni őket. A zsoldos feladatokról, én a harminc feladatból tizennégyet oldottam meg, megkaptam a gravi puskát, és ennyi elég is volt hogy létrejöjjön a radar-2 ben az összejövetel.
Hogy mit ér ez a játék? csak annyit, amennyit a ráfordított energia arányban van a játékélménnyel, és szórakozással. De a határok mindenkinél mások.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 RGB Black. 90 hónap Garancia
- 2022 MacBook Pro 13" M2
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! R9 5900X / RX 6950XT / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Turbo RTX 3090! 24GB GDDR6X 384bit Videokártya!
- Apple MacBook Pro 2018 A1990 i7-8850H használt laptop eladó garanciával! ( foltos kijelzővel!!! )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest