Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Beléptem Limanszkba majd egy óra múlva végeztem a játékkal. Én meg gyűjtögettem a cuccokat mint az állat, mert vártam azt a brutális harcot. Nem emlékeztem rá, hogy ez ilyen könnyű lett volna. A második fegyver jól jött, mert az első már összeszarta magát a kórház végére. A második ruha is jól jött az erőműnél cseréltem le. Azon kívül semmi.
    Ahogy odaértem az erőműhöz már a legelején lőttem Strelokot amíg végigfutott, lement a csíkja úgy, hogy pár teleporttal odébb mikor lent van a földön és ki lehet oldalra kukucskálni a résen, rálőttem újra és vége is lett. Meg közben azt a pár fickót aki odateleportálódott leszedtem, de legtöbbjüket kikerültem és futottam a teleportba. Ennyi.

    Ezek szerint mindenki meghal aki az erőműnél volt? Az összes tiszta égboltos meg én is? Ezért nincs a ShoC-ba tiszta égbolt, mert mind meghal az erőműnél?
    Szóval ez volt Strelok második visszatérése, itt elkapja a kisugárzás a kütyü tönkremenése miatt és törlik az agyát. Majd visszaküldik a halálkocsival és felborul és kordonba tér magához és kezdődik a ShoC. Zsír.
    Azt nem értem akkor ott meg miért Pripyaton keresztül jut el az erőműbe, akkor most miért nem ott ment át. Kicsit zavaros, mindegy. Nincs túl sok átfedés meg magyarázkodás a történetet illetően.

Új hozzászólás Aktív témák