Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz rétisün #30290 üzenetére

    Na. itt vagyok, kicsit elmentem a mamával áztatni. :D
    Én is beszoptam a zsoldos ruhával, de hamar beugrott. Ilyen kitörési gondjaim nem voltak, valószínűleg a ruha felvétele miatt lehetett. A fegyver használat a bázison, sem volt gond, csak akkor amikor akartam használni a FIcsoport fordításából a beszéd feliratozást. A Szkadovszkról akartam lőni az Alfásokat, na akkor lefagyasztotta. Én nem tudtam ezt a problémát megoldani, kértem tőlük segítséget, de nem kaptam.
    A fegyverek elég rosszak, de így is már lett néhány javítva. xFreex még távcső .dds-t is átjavított, mert nagyon el volt k.rva. Még vannak fegyverek amik mellé hordanak, még azokat kellene beállítani, néhányat javítottunk. Az AK modelek elég gyengék. A Saiga 12K nagyon jó társ és mellé egy SG vagy másik nato fegyver, vagy a kőkemény Groza, de azt már az utolsó patch legyengítette. Sokszor az nélkül nagyon nehéz lesz.
    Én is besokalltam, ezért is hagytam abba egy időre, megint betölthetetlenek a mentéseim. Szerintem a feladatok végrehajtásának sorrendje sem mindegy, nem találtam vissza a végigjátszás oldalára, így egyenlőre nem elérhető. Hubai több oldalt is belinkelt a tárgyak helyeihez és mit érdemes már az elejétől begyűjteni. Ezt majd megfogom csinálni az oldalamon, idővel.
    Te melyik alapjátékot használod? Már arra is gondoltam, hogy lehet hogy másik alapjátékot kellene használnom, talán nem lenne más modnál is a mentés vissza tölthetetlenség.

    Zsoxx nem tudok jó választ adni, mert már nem igen emlékszem. Az biztos, hogy kemény. Valószínűleg van benne új cselekmény is.

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák