Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Kotomicuki #21099 üzenetére

    Nem tudom, hogy olyan egyszeru-e csak ugy a fegyvermodokat ratelepiteni az alap jatekra.
    Ugyanis minden fegyvernek van egyedi leirasa, kell szerepeljen hozza minden dolog ami le van irva a parametereiben, akkor kell hozza maga a fegyver modellje stb.
    De mivel a mod-ok, pl az Enot is az alapjatekon alapszik, elmeletileg minden helyesen be kell legyen allitva magahoz az alapjatekhoz igazitva.De lehet hogy ez nem igy mukodik ahogy en elkepzeltem, es azert akad ki nalad.Amugy nem tudom, hogy az Enot kulon fegyvermodot hasznal-e, vagy magaban a modban alakitottak ki a fegyverek listajat.
    Mert ha kulon fegyvermodot hasznaltak, akkor az az alappal is kellene mukodjon, ha meg nem, akkor egyertelmu, hogy nem klappol az alapjatekhoz.De az is lehet hogy igen, az az igazsag, hogy eleg keveset tudok meg a jatekbeli fegyverek beteveserol.Tudom hogy kell csinalni nekik egy - a jatekban szereplo fegyverrol - klont, amit aztan ugy alakitgatunk ahogy akarunk.Meg kell hatarozni, hogy honnan olvassa ki a fegyver kepet amit a hatizsakban latunk, meg a fegyver modelljet stb, honnan olvassa ki a fegyver parametereit.
    Ezen tul meg nem ertem az osszefuggeseket.

    UI : ugy erted, hogy jelenleg az Enot-ot tetted fel es az lep ki ? Keresd meg a LOG allomanyt, ott van ahol a menteseket tarolja - fejbol most nem tudom, de ha megtalalod nyitsd meg es nezd meg hogy a legveget milyen hibauzenetet ir ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák