Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz creasy99 #19375 üzenetére

    Hat ugy tunik, hogy nem kapja a fegyverek boret, a Fora, AK103, es Steyr Aug-et.Ez mondjuk meg nem tragedia, mert nekem is irt ki hasonlokat, amikor megnyomtam jatek kozben a ` gombot.(az 1es mellett)
    Lehet hogy nem kell neki Atmosfear 3, nekem sem volt, ugy jatszodtam.
    compare number with nil ez a hiba engem arra emlekeztet, ami nekem is volt, emlekszel rétisün, asszem teged kertelek meg, hogy a mentesemet vidd tovabb es kuldd vissza.Ugy dereng hogy nekem is ez a hibauzenet volt akkor.De hogy mi volt a megoldas, arra mar nem emlekszem.Amit visszakuldtel szinten nem tudtam betolteni.
    creasy99 ird be a nevem a forum keresojebe, es latni fogod amit idaig irkaltam ide.Keresd meg az Enotos hozzaszolasaimat, hatha onnan megtudsz valamit, mert talan beirtam a megoldast...

    Aarpok nekem a helikopter kimaradt, pedig volt jo RPGm.
    Aha, tudsz menni Sotetvolgybe.Tudod hogy hogyan kell ? Az Enotban is ott kellett atmenni. (ha nem tudnad es unod keresgelni elarulom hogy a nagy banyagepnel van Janovban.)

    op.erik Dodo mester majd elkuldi neked, gondolom.En ma nem forditottam semmit, mert eljatszodtam az idot, majd holnap delutan, mert delelott dolgom van.

Új hozzászólás Aktív témák