Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz op.erik #19044 üzenetére

    Amugy honnan tudsz ennyit ezekrol az AK tipusu gepkarabelyokrol ?

    Koszonom a 2 kepet, en nem sokat foglalkoztam a fegyverekkel, annyira nem ismerem oket, de a felso mintha keletnemet, az also pedig lengyel cucc lenne, nemde ?
    Azert volna jobb valasztas a finn AK (M95) amit elozoleg mutattal, mert ha elkeszitettek hozza a texturat/modellt (amit kezben fogunk), akkor sokkal jobban hasonlit majd az AMP-re, mint ez utobbi ketto.
    Mert : a celgomb (vagy hogy hivjak) az szinten az elorenyulo cso toveben helyezkedik el (nagyjabol) mint az AMP-nel, az elulso markolat is hasonlit kisse az AMP markolatara, a tar iveltsege szinten.
    Kepet meg en teszek be, ami az AMP kepe, szoval gyakorlatilag a taskaban az AMP kepe lesz, az M95 texturajaval parositva.
    A fegyverek urmerete miatt ne aggodj, minden fegyver leiro allomanyaban meg van hatarozva hogy mit tuzel, mekkora tar jar hozza stb, de ezeket at lehet irni. Szoval ha 5,56 van neki, siman 7,62-re lehet atirni, es mar azzal fog tuzelni.

    shield persze, semmi gond, en azert kerem a kepeket, hogy tudjam, hogy melyik fegyverkephez milyen textura van hozzarendelve.Ugyanis kell tudjam, hogy a te mododban pl az AK74 nevu fegyverhez van hozzarendelve az a textura, ami hasonlo az NGM-hez.Es akkor te atkuldod az AK74 allomanyait (utanna kell nezzek, hogy melyik allomanyban van tulajdonkeppen a textura eltarolva, mert a felszine/kulcsine egy dds allomanyban van eltarolva, amit ratapaszt/rarajzol az sima modellre, es igy lathato pl hogy sarga szinu fa van a fegyveren, vagy eppenseggel barna, vagy fekete muanyag, stb.
    Viszont nalad ugy mukodik, hogy te eloszor ranezel a taskabeli kepre, amelyek azok amit neked bekarikaztam, utanna szerzel egy olyan fegyvert es kezbeveszed, hogy a textura hasonlit-e a taskabeli kepre.
    Ha nem hasonlit, akkor arrol nem is kell kep.Ha meg hasonlit, akkor kepet csinalsz nekem rola.
    A 6 hosszu csoszajfeku fegyver kozul nem erdekel hogy melyikhez van hozzarendelve a textura, az erdekel, hogy beazonositsuk a texturat, ami hasonlit a magyar fegyverre.Akkor megadod hogy a 6bol melyik nevuhoz van hozzarendelve, es a neve alapjan atkuldod magat a texturat.Ennyi.

    hubai1979 en is lattam ilyen videot, hogy lelottek a helikoptert...

Új hozzászólás Aktív témák