Aktív témák
-
Zsolt112
tag
Itt sem emeltek még (Szentes).
Végül is csak egy hónap telt még el ....[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
Sziasztok!
Bátor voltam (vagy hülye... ezt majd az idő eldönti) és szerződtem 16/2-es csomagra.
Amint bekötik jelentkezem sebesség értékekkel.
Az a kérdésem, hogy mennyi idő alatt szokták megvalósítani?
Köszönöm. -
MODERÁTOR
Szia!
Nekem 3 hetet mondtak, azzal az indokkal, hogy a telefon számhordozás miatt ilyen sok. Nálam ugyanis, az is volt... De aztán végül is 8-10 nap lett belőle! Hétfőn voltam szerződni, csütörtökön már hívtak, hogy le van rendezve az Invitel-el, és rá következő héten valamelyik nap kötötték.
-
bb71
őstag
válasz Intruder2k5 #1654 üzenetére
Nálam szóról-szóra ugyanaz a helyzet, mint amit leírtál...
-
bb71
őstag
válasz Intruder2k5 #1654 üzenetére
és az invitelnél véletlenül nem komfort csomagod volt teló és net egyben? Mert most az a kérdés, hogy ha a számhordozás megtörténik, akkor az invitelnél a netem azonnal megszűnik, ma hívott egy inviteles, mert rájöttek, hogy otthagyom őket... de a Rubi csak később köti be a netet, akkor nem lesz netem bizonytalan ideig?
-
MODERÁTOR
De, az volt, ADSL Komfort 8M + 2000Ft lebeszélhető!
Viszont bevallom őszintén, hogy ezt nem tudom, mert nekem előbb kötötték be a Rubis netet (mintegy 3 órával), mint ahogy a számhordozás megtörtént, és én akkor már nem próbálkoztam az ADSL-el... A telefon annyiban érdekes volt, hogy amikor bekötötték a Rubis vonalat, akkor mindkét telefonnak ugyanaz volt a száma... Egész pontosan, ha mobilról megcsörgettem, akkor még az Invitel-es vonal csengett ki, de bármelyikről hívtam a mobilom, az azt írta ki, hogy "Otthoni". Ez történt valamikor kora-délután, aztán később a Rubis telefon átállt valami ideiglenes számra, az Invis meg este 7 körül elhallgatott, ahogy azt mondták is, a Rubis meg másnap reggel állt át a saját számunkra. A router viszont már a bekötéstől kezdve a kábelen volt, a DSL modemet el is pakoltam, így nem tudok Neked 100%-os infót adni, de mivel egy csomagban van a kettő, így attól félek, hogy a neted is elmegy. Sőt, 1-2 napra rá már az Invitel-es email címem is megszűnt.
Különben ne aggódj, engem is hívtak az Inviteltől, még jóval utána is, még én kérdeztem vissza amikor elkezdte mondani a magáét, hogy nem zavarja-e, hogy ez az előfizetés megszűnt vagy 2-3 hete?
A Rubisokat meg meg kell sürgetni! Én is telefonáltam nekik aznap délelőtt, hogy ha voltak olyan ügyesek és ki tudták kapcsoltatni néhány nap alatt a telefonomat, és a netemet, akkor szedjék össze magukat, és jöjjenek villámgyorsan bekötni, mert szükségem van rá!!! 15 percre rá hívott a szerelő, hogy akkor délután jönnek...
[ Szerkesztve ]
-
DVDHooligan
csendes tag
Sziasztok.
Újra telefonáltam, végre egy ÉRTELMES ügyintézőt kaptam.
A helyzet a következő. Aki korábban más szolgáltatóval szerződött, majd később automatikusan a Rubicom fennhatósága alá került (részemről régen Vár-Teches voltam), azoknak NEM emelték automatikusan a sávszélt. (ősi magyar szokás...)
A megoldás: ügyintéző felhívása a kék számon, majd új szerződés kötése. Addig ne is várjátok a messiást.
Én pedig innen küldeném az a bizonyos brékorbácsot annak, aki ezt kitalálta. :S
-
Kiktusz
csendes tag
Nos a helyzet az, hogy én nem voltam más szolgáltatónál és így sincs egy deka emelés sem. Csökkenés viszont van! 5M helyett csak 3M körül van a letöltésem. Remélem most buzerálják és jó lesz végre, mivel még net sem volt az előbb!
-
Kiktusz
csendes tag
Már a 3M sincs meg a legtöbb mérésnél!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kiktusz #1660 üzenetére
Félre ne értsd, én elhiszem, hogy 3M az magában sem sok, de azért az általad linkelt 2,85M/1,15M, még nem egy drasztikus lassulás...
3M-hez 1M feltöltést adnak valahol? Az se rossz!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Kiktusz
csendes tag
Ráadásul az az 5M október 15-től 8M lenne és így már azért komolyabb a dolog.
-
temp123456
tag
válasz DVDHooligan #1658 üzenetére
Az igaz, hogy valamikor jópár éve más szolgáltatótól jöttem át én is, de ez év elején lett Rubicommal kötve teljesen uj/friss szerződéses hüség.
-
MODERÁTOR
-
DVDHooligan
csendes tag
válasz temp123456 #1664 üzenetére
Még nem mindenhol sikerült emelniük, ezt többször is elmondta az ügyfélszolgálatos.
Egyébként megkerestem a papírokat, anyám már szerződött velük (tehát a Rubival!) 2010 elején, de akkor is az úgynevezett II-es csomagra. Ma felhívtam őket, mondtam hogy mi a helyzet, az ügyintéző elmondta, hogy sorry, de nem úgy van az: kell egy mailt küldenem nekik, amiben leírom mi a helyzet és hogy módosítani szeretném a csomagot. Állításuk szerint 5 napon belül átállítják a rendszert és küldik a papírköteget aláírásra.
Így tehát én 8% kedvezménnyel (egy éves hűséggel), 3 Mb/s / 384 kb/s-es "S" csomagot 4 131 Ft/hó áron kapok majd.
Jobb mint az "ötrongyegymegabité" csomag, az fix.
-
temp123456
tag
válasz DVDHooligan #1666 üzenetére
környékbelieknek.
Az alkatrészeket megkapták, most szerelgetik.
akiknek szerzodese már uj, (okt15 utani??) , azoknak jova fogjak irni, a sebessegkulonbozetbol szarmazo hátrányt. akiknek regebbi, azoknak nem. -
sunny474
csendes tag
válasz temp123456 #1667 üzenetére
nov 22.még mindig sehol az emelés,és amikor felhívtam őket még halvány lila gőze sem volt h mikor lesz,"hiányzik egy eszköz" haggyuk már bazdmeg csak ide nem érkezett meg.....kamu szar az egész csak lusta gecik és basszák megcsinálni.Aki tervez h szar rubicomra vált gyorsan felejtse el mert 1 rakás fos
-
canniball
nagyúr
válasz shabbarulez #1630 üzenetére
Elég csendesen zajlik ez a felvásárlás. Mivel már eltelt másfél hét gondoltam ráguglizok ki hozta még le a hírt, minden portál a hwsw-re hivatkozik kivéve egy lengyel illetőségű oldal. Bár lehet ők is onnan tudják csak nem említették meg...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
temp123456
tag
válasz sunny474 #1668 üzenetére
én most bennfentessel beszéltem, és egy belsős körlevélre hivatkozott, amibol ugyfelszolgalatosok nem is kapnak. igen, vártak alkatrészre kulfoldrol, megjott, csinaljak.
én személy szerint tapasztaltam is, amikor toltok, 120k-ra vagodik fel sebesseg általában elején, ami rovid ido alatt normalizalodik 90-100k-ra. most par napja 180-190k -n kezd minden letoltes, de még detto 100K-ra allitodik be.
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #1674 üzenetére
Karácsonyi akció a Rubinál dec. 1-ig meglévő előfizetőknek: hűség vállalásával fizesd be egyösszegben az egész éves díjat és 15-20% kedvezményt kapsz!
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #1676 üzenetére
Ilyen apróságokon már csak nem akadsz fönn!
-
MODERÁTOR
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1678 üzenetére
ha eddig nemvolt emelés(Szentes)nem is lesz márciusig?MIAFASZ?!! Komolyan ezeket elkéne égetni....16/2-eset fizetem és megkapok belőle 7/1.6-ot GRAT RUBICOM!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1680 üzenetére
Hát remélem tévedsz csak ugye azért már nagyon bosszantó....még mindig csak annyit mondanak h "nemkaptuk meg még az alkatrészt",haggyuk már,rendeltem már amerikából ittvolt 2 hét alatt,lehet más jellegű dolgot de h hónapok alatt nemtudják beszerezni:'( Rem télleg átveszi a UPC mert az legalább nem 1 megbízhatatlan fos.
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #1678 üzenetére
Csak a helyzet furcsaságára akartam rámutatni: tudják hogy három hónap múlva dobbantanak mégis éves díj befizetésére buzdítanak...
-
MODERÁTOR
-
sunny474
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1685 üzenetére
A UPC megbízhatóságát onnan gondolom h nővéremnek pesten az van és az sose megy el,rendesen karbantartják.Kérdéses h kis városba h megy ez^^
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz sunny474 #1686 üzenetére
Ez se megy el szinte sose amúgy.. Amióta emeltek, már vagy egy hónapja kb. (vagyis utána még pár napig ingadozott) teljesen jó, a feltöltés mindig meg van 2mbps, s a letöltés is 15 felett. A pingek is rendben vannak. Én a upc-ről eddig szinte csak negatívot hallottam, nekem biztos nem kéne..
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
Csongrádon is megy már a 80mbit-es net.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz temp123456 #1691 üzenetére
Rá miért?
-
canniball
nagyúr
válasz temp123456 #1694 üzenetére
Úgy tudom a kolléga nem ott lakik.
De nézd a jó oldalát: ezek szerint a UPC-vel történt megegyezés ellenére sem állnak le a fejlesztések.Intruder2k5!
Igen, az is egy jó kérdés. Meg az is hogy mennyire fog örülni az aki a váltás után ugyanazt a sebességet (vagy nagyobbat) megkapná olcsóbban de aláírt egy évet...[ Szerkesztve ]
-
S-Attila
senior tag
Egyébként ez a felvásárlás mennyire biztos, illetve mennyire van hivatalosan megerősítve?
-
MODERÁTOR
válasz canniball #1695 üzenetére
Én hűségnyilatkozatot a RubiCom-nak írtam alá, és nem a UPC-nek! Mivel azonban a RubiCom megszünteti a szolgáltatást ezen a területen, így a szerződést Ők bontják fel!
Amúgy feltételezem, hogy majd fognak is új szerződéseket aláíratni váltáskor, ez így volt anno is, mikor TvNet-ről váltottunk RubiCom-ra...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest