Hirdetés

Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz bb71 #1656 üzenetére

De, az volt, ADSL Komfort 8M + 2000Ft lebeszélhető!

Viszont bevallom őszintén, hogy ezt nem tudom, mert nekem előbb kötötték be a Rubis netet (mintegy 3 órával), mint ahogy a számhordozás megtörtént, és én akkor már nem próbálkoztam az ADSL-el... A telefon annyiban érdekes volt, hogy amikor bekötötték a Rubis vonalat, akkor mindkét telefonnak ugyanaz volt a száma... Egész pontosan, ha mobilról megcsörgettem, akkor még az Invitel-es vonal csengett ki, de bármelyikről hívtam a mobilom, az azt írta ki, hogy "Otthoni". Ez történt valamikor kora-délután, aztán később a Rubis telefon átállt valami ideiglenes számra, az Invis meg este 7 körül elhallgatott, ahogy azt mondták is, a Rubis meg másnap reggel állt át a saját számunkra. A router viszont már a bekötéstől kezdve a kábelen volt, a DSL modemet el is pakoltam, így nem tudok Neked 100%-os infót adni, de mivel egy csomagban van a kettő, így attól félek, hogy a neted is elmegy. Sőt, 1-2 napra rá már az Invitel-es email címem is megszűnt.

Különben ne aggódj, engem is hívtak az Inviteltől, még jóval utána is, még én kérdeztem vissza amikor elkezdte mondani a magáét, hogy nem zavarja-e, hogy ez az előfizetés megszűnt vagy 2-3 hete? :)

A Rubisokat meg meg kell sürgetni! Én is telefonáltam nekik aznap délelőtt, hogy ha voltak olyan ügyesek és ki tudták kapcsoltatni néhány nap alatt a telefonomat, és a netemet, akkor szedjék össze magukat, és jöjjenek villámgyorsan bekötni, mert szükségem van rá!!! 15 percre rá hívott a szerelő, hogy akkor délután jönnek...

[ Szerkesztve ]

Aktív témák