Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    Sziasztok!

    Xiaomi s50 (gen 2) tapasztalat. Elutaztam. Az app csak belül küld értesítést, amúgy a telón soha nem jelenik meg, hiába van beállítva. (lehet azért, mert minden személyes adattól eltiltottam miui-ban, csak a releváns részekhez kapott engedélyt) .

    Elutaztam. A kis robi meg elakadt egy véletlenül ottfelejtett nejlon zacsiban, pontosabban a kefe akadt el. Küldött üzenetet az appra, de mivel nem nyitottam ki azt, nem láttam. Haza értem és ott találtam robit kikapcsolva, feltekert zacsival. Na mondom ez addig erőlködött, míg le nem merült. (nekem kétszer csinált ferde térképet, ez volt a második alkalom, mind a kétszer elakadt).

    Bekapcsoltam. Működött. Miután a wifi felcsatlakozott, kiderült, hogy 58% töltés van benne, szóval nem merült le, kikapcsolta saját magát.

    És megnyomtam a dock gombot, erre látszott, hogy fogalma sincsen, hol van, de körbe forgott, nem találta a dockot, átmen a másik helyiségbe, ott is körbe forgott, majd újabb helyiségbe ment (ahol a dock van) körbe forgott és bedockolt.

    Ez számomra igen pozitív tapasztalat. :C

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák