Új hozzászólás Aktív témák

  • krapumaki

    újonc

    Élménybeszámoló

    Megjött az S7.
    Lenyűgöző.

    Bár...
    Nagyobb (szélesebb) mit amire számítottam.
    Hangosabb, mint amire számítottam.
    Nehezebb, mint amire számítottam.
    Sokkal okosabb, mint amire számítottam.

    Mérnök-informatikusként természetesen találok hibát az útvonaltervezésben, de attól ez még messze túlszárnyalja azt, amire számítottam.
    Ahová befér, oda be is megy és úgy táncolja körbe az asztal és a székek lábait, hogy amit csak fizikailag lehetséges, azt felsöpör, feltöröl.
    A mozgáskoordinációja fantasztikus, néhány milliméterre suhan el a tárgyak mellett és ha kell addig forgolódik, migy valóban minden oldalról körbe nem söpri a hűtő sarkát.
    Jól látható, hogy miről hiszi el, hogy fal és mi az, aminél bepróbálkozik. Az üres flakont például nem tekintette ellenfélnek és egy könnyű papucsról is úgy gondolta, hogy alatta is kitakarít. Ugyanakkor az egyértelmű sikkal határolt felületeket tiszteli, a saját csomagoló dobozát csak óvatosan megtapintotta, ahogy a falakat is.

    A szívás erőssége megfelelő, bár a felület homogén és nincs szőnyeg sem, tehát nincs igazi kihívás benne.
    A feltörlés az első két alkalommal csíkos volt, de ezt az okozta, hogy a mészkő padlón volt egy vékony porréteg. Harmadszorra már nincs csík és hiába próbáltam csupasz talppal összeszedni valamit, semmi nem ragadt már a lábamra. Ez azért jó hír, mert a lépcsőházból felszedhetem az extra rongyot, ahová eddig kifelé (!) menet töröltem a lábamat.

    Az eddigi tapasztalatok alapján fogok hozzá rendelni néhány mop-ot, egy tartalék szűrőt és egy oldalkefét. Ezek közül szerintem csak a rongyokat fogom néhány éven belül használni, de a többi sem kér enni.

Új hozzászólás Aktív témák