Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    Viszlát, kérted, hogy ide válaszoljak
    ''Kértelek, hogy ha személyes problémáid vannak, akkor azt vagy privben vagy a ring topikban. Shadow ismer engem személyesen, talán kicsit több rálátása van a dolgokra, de nagyon nem szeretném ha az irányomban érzett ellenszevedet rajta vezetnéd le. Próbálj meg felnőtt módjára viselkedni kicsit.''

    Nos, sh4dow lehet ismer személyesen, de az a hozzászólás amit leírt, arra enged következtetni engem , hogy jaj milyen nagy erkölcsi erény (holott direkt leírtam, hogy biztos totál nem érdekel senkit, hogy esetleg dolgom volt, és azért nem válaszoltam, illetve az, hogy egy komplex választ meg kell fontolni jól, és nem csak úgy ad hoc begépelni) , hogy te nem hangoztatod, hogy mennyi dolgod van. De ez nem téged, ez őt minősíti.

    A többi dologgal kapcsolatban:
    jól érzed van ellenszenv.
    Ez nem a személyednek mitn embernek szól, inkáb annak a hozzáállásnak, azoknak a gondolatoknak, amit a ph-ra írsz, amit esetleg félre lehet érteni, esetleg töbebt vagy kevesebbet lehet benne látni, mitn ami valójában. Ez persze nemcsak a te ''hibád'' , sőt.

    Viszont lehetnél bárki itt a ph-ról, alapvetően ez a mentalitás, ez a fajta magatartás zavar engem. Amolyan, hogyismondjam, ego-magasztalás . (Bármennyire is nem anank tűnik számodra )

    Ennyi.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák