-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soros terv
újonc
válasz Somatom #28165 üzenetére
Tegnap nekem is összevont egy csomó fizetést. Először az OTP-s vásárlási felületre gyanakodtam, de aztán benyelt egy aliexpresses tételt is. Ezek a tranzakciók mind Curve mögül mentek, ezért kiporóbáltam direktben is a Revoltut kártyát, és azzal minden rendben volt. Vagyis lehet, hogy ezt is a Curve-nek sikerült produkálnia.
-
vmarci21
tag
válasz Somatom #28165 üzenetére
De Curve-t használtál, így Revolut szempontjából mind egy kereskedőtől (Curve) érkezett..
Nem lehet, hogy a Curve módosított a működésén, és új tranzakciók indítása helyett egy ideig a régi összegét módosítja a háttérben? Mert ez lenne a leglogikusabb megoldás, hogy Revolut miért egy tranzakciónak látja az egymás utáni Curve vásárlásokat.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Opel topik
- Androidos tablet topic
- Kerékpársportok
- Android felhasználók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Steam topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest