Új hozzászólás Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    válasz Immy #17742 üzenetére

    A helyzet az, hogy onnantól, hogy bármilyen személyes adatot beteszel egy rajtad kívül álló rendszerbe, lett légyen az FB, Google, Samsung account, Icloud, Revolut jobb hogyha búcsút intesz a privacynek.

    Szar, de az adatainkkal vagy így, vagy úgy vissza fognak élni. Lásd a kikapcsolhatatlan GPS a Googlenél, vagy az örökkön örökké tárolt Facebook kommentek, messenger üzenetek stb.

    Viszont itt is megismétlem, a kis szaros életünk egyenként senkinek sem fontos. Néhány órajel a feldolgozó ai-nak, alapból ennyi.

    Ha el akarsz tűnni, akkor eldobós telefonok, lehetőleg csak 2G, nem tárolsz bennük adatot, váltott kocsik, váltott személyazonosság, gyakori átöltözés, gyakori helyváltoztatás stb. Viszont még a legjobban átszőtt mestertervben is vannak hibák (Pl.: Bin Laden és a személyi futárjai).

    De kár is ennyit ezen rugózni tényleg. A gonosz SZVR, FSZB akik ugye a Revolut mögött állnak egyesek szerint nem a te vagy az én kapcsolati listánkra fogják ráküldeni a Salisbury merénylőket az ideggázzal és Putyin , de még az utolsó csinovnyik asztalán sem lesz ott, hogy eladtam egy régi bizbaszt 4 ezer forintért, amit Revon fizettek ki, és aztán vettem egy régi szirszart 3 ezerért postával. Az összes befektetésemet, de lehet az egész személyes vagyonom egy adriai kokózáson meg kiröhögnék a prostik kb.

Új hozzászólás Aktív témák