Új hozzászólás Aktív témák

  • Almos

    aktív tag

    válasz Brandynew #16589 üzenetére

    Azt hiszem elég részletesen leírtam, hogy én miért nem :)
    Nem bank, nincsen akkor biztosítása, így én személy szerint nagyobb összeget, megtakarítást nem tárolnék ott. Ha jól értettem, az eredeti kérdezőnek, de hasonló esetben nekem is fontos lenne, hogy néhány nap, néhány hét időtartam alatt, ha szükségem van rá, akkor ki tudjam venni, át tudjam rakni az összeget.
    Én személy szerint nem viselném jól, ha pont akkor zárolna, kezdene el vizsgálgatni a Revolut, amikor ki akarom venni a pénzt (mert pl. autót, házat akarok venni), és mondjuk 1-2 hónapig nem férek hozzá a pénzhez - még ha a saját figyelmetlenségemből is.
    Ezzel szemben, ha ezt az összeget simán a bankszámlámon vagy államkincstári számlán (esetleg értékpapírban) tárolom, akkor biztosan nem lesznek ilyen problémáim.
    Egyébként személy szerint neked miért jobb itt tartani milliós nagyságrendű, befektetés nélküli összegeket, mint pl. egy sima bankszámlán? Hacsak nem Revolut kártyával költöd el ezt az összeget, akkor ki kell utalnod, ami szintén macerás lehet (elég egy tévesztés a számlaszámban, és hónapokig várhatsz, mire visszakerül hozzád az összeg...)

Új hozzászólás Aktív témák