Új hozzászólás Aktív témák

  • KSparrow

    senior tag

    Tudom, off topic, de hátha értetek hozzá: szakos topicban nemigazán kapok választ erre...
    Adott egy új Dell Inspiron 5520 laptop (i3-as procis konfig). Eredetileg ubuntu volt rajta, de én windows párti vagyok, így feltettem rá azt (Win7 ultimate, 64bites). Egy kicsit nehezen, de a .net framework telepítése után látta a WLAN kártyát, és ment. Egy hétig. Amikor elegem lett abból, hogy képtelen megjegyezni egynél több wifi hálózat jelszavát (hurcolom a gépet, zavaró volt, hogy az ismert hálózathoz mindig meg kellett adjam a jelszót). Leszedtem a wlan drivert, mondom felteszem újra, hátha megoldja.
    itt kezdődtek a gondok. nem találtam hozzá egy értelmes wlan drivert, a Dell saját oldalán sem. Már 3-at leszedtem, és ebből 2 azt mondja, hogy nem kompatibilis a rendszerrel, egy meg elindul, majd kilép magától, hibaüzenet meg minden munka nélkül. így most van egy új gépem, amit egy hetet tudtam használni, és 3 hete csak áll, wlan nélkül, kb használhatatlanul. Mit tudnék tenni? az újratelepítés nem oldja meg a problémát, próbáltam, és ugyanaz a baja minden driverrel.
    A gépre meg szükségem lenne, egyetemen használom jegyzetelésre. Egyelőre még megy a mostani (előző) gépem, de az egy 6 éves Fujitsu siemens, szóval enyhén szólva le van lakva, szétesik, stb. Azon is, és az asztai gépemen is ugyanez a Win7 van fent, és ezeknél semmi gond nem volt egy driverrel sem, sose, mindent látott automatikusan. Csak a dell lázadozik.

    Tudna valamelyikődök segíteni ezügyben?

    Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók

Új hozzászólás Aktív témák