-
IT café
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Azt hogyan, mivel jelzi a teló hogy volte/vowifi kapcsolatot épített fel?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
MDanny
senior tag
válasz kisspall #1195 üzenetére
Nekem ma délután jött elő az értesítés, hogy frissítés érhető el. Neked azóta előjött, ha igen, feltetted?
Kiváncsi lennék, hogy működőképes marad-e a Telenor, Vodafone, DIGI VoLTE, netán elérhetővé válik-e a DIGI VoWiFi...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
dethroner
veterán
válasz banda1981 #1207 üzenetére
Akkor ezért a különbség. Én beraktam egy digi simet, beállítottam a volte vowifit , mégse volt semmi visszajelzés. Note 4-emen meg egyből mutatja ha aktív a volte.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
hhgygy
senior tag
Két napos hír, hiszem, ha látom:
https://www.notebookcheck.net/MIUI-12-updates-land-on-the-Redmi-Note-8T-and-Mi-Note-10-Lite-in-Europe.502119.0.htmlDell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
MDanny
senior tag
Feltettem a frissítést, mintha gyorsabban merülne a készülék.
Telenor, Vodafone, DIGI VoLTE rendben van, DIGI VoWiFi sajnos továbbra sem működik.
Aki Redmi Note 8T-re feltette a gyári MIUI12-t, mit lát az alapsáv verziója sorban?
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
dethroner
veterán
-
hhgygy
senior tag
Azt nem értem, hogy nekem nem 11.0.11 van, hanem 11.0.9, de nekem sem ad fel semmit update-et
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Pityu.
nagyúr
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
dethroner
veterán
-
Pityu.
nagyúr
Ezeknek pedig működniük kell mert ez már a végleges én is innen frissítek mindig.Nézd meg a jelölését a romodnak QCXMIXM vagy QCXEUXM?
A képed alapján neked az alsó rom kell a Redmi Note 8T – EEA Stable ROM
Lstest V12.0.1.0.QCXEUXM[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
hhgygy
senior tag
Igen.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Joe1
tag
Megjön a frissítés csak ki kell várni, nekem OTA-n tegnap megjött, 11.0.9 volt előtte.
-
Joe1
tag
Global 11.0.9 volt és ilyen lett:
A MUI 12-ben a fentihez hasonló dizájn változások töténtek, helyenként plusz szolgáltatásokkal. pl tartózkodási hely korlátozást alkalmazásonként is be lehet állítani, vagy az Akku kímélő után van egy plusz menüpont az Ultraerős akku kímélő. Összehasonlításként nálam az akku kímélő 52 óra további üzemidőt mutat, az ultraerős pedig 313 órát.
A fejlesztői menüben is vannak plusz szolgáltatások, többek között a wifi keresés korlátozása, ami szintén az üzemidőt javítja.
Az Android 10 nekem úgy tűnik, hogy fürgébb, sokat javult a hangalapú szövegbevitel, amit én szeretek használni. Gyorsabban értelmezi a hangot és kevés hibával gépel.
Eddig csak jót tudok mondani a frissítésről. -
dethroner
veterán
Én a Note 8-on még mindig nem látok frissítést. 11.0.11.0 stabil.
-
dethroner
veterán
Ha megnyomtam hogy töltse le a legutolsó frissítő fájlt, azt utólag hol találom meg, hová tölti le?
-
Aurig@
őstag
Ha felteszem nekik ezt a 12.0.1.0-ás rendszerfrissítést, akkor érdemes csinálni egy gyári alapra állítást?
Vagy elég, ha csak lefrissítem és használhatják?<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest