Új hozzászólás Aktív témák
-
Tito62
csendes tag
Xiaomi redmi note 12 pro telóra nem engedi feltelepíteni az igo navigációs programot miért??? (Nem a play áruhzból való a régi telón futott!)
-
Tito62
csendes tag
Xiaomi redmi note 12 pro telóra nem engedi feltelepíteni az igo navigációs programot miért??? Segitséget kérek! Köszönöm.
-
draco31
veterán
-
ftc002
csendes tag
Neked válaszolva itt hagyom a lehetséges megoldást, hátha másnak is előjön ez a probléma.
Szóval nem hagyott nyugodni a dolog, hogy random a tárcsázó 30 hangposta üzenetet dobál. Észre vettem, hogy otthon soha nem csinálja, mindig csak ha úton vagyok. Így arra jutottam, hogy a torony váltásokhoz lehet köze. Aztán gondoltam hátha a Telekom fantasztikus 5G szolgáltatása kavar be. Ezért a beállításokban a preferált hálózattípusnál kikapcsoltam az 5G-t. És két napja csend van.... -
fehercica
csendes tag
Sziasztok! Igaz,hogy ez egy Note 12 Pro fórum,viszont friss,ezért felteszem a következő problémát: Van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro-m tegnap amikor útközben, autóval, GPS-szel (Waze) Mentünk, közben wifi routerként megvolt osztva Mobilnet és ugye a külső eszközökre mobil eszközökre küldte,egyszer csak hívtak bennünket. A kijelző elsötétült, ugye hívás miatt, de miután befejeztük a hívást, végleg elsötétült és azóta nem akart felébredni és nem akar felébredni a kijelző. azóta nem lehet hangerő szabályzó gombokat nyomni, nem reagál semmire. A GPS, az tovább navigált a háttérben, miközben sötét volt a kijelző. Másnap az ébresztő olva szokás szerint ébresztett, nem tudtuk kinyomni kétszer 8 percben ébresztett és utána befejezte végleg az ébresztést. Később hívtak bennünket de nem tudjuk ugye hogy ki hívott,sötét volt a kijelző,de a csengőhang szólt,ahogy szokott. Útközben az egyik szervizben megkérdeztük, mondták hogy be kell vizsgálni és hagyjuk ott, de mi nem hagytuk ott mert ugye haza kellett mennünk meg nem oda valósiak vagyunk. Mi lehet a probléma mit tegyünk? Az adatokat hogy lehet lementeni lehetséges lementeni ha számítógéphez kötöm az USB kábelt? Köszönöm.
Üdv -
MR ME
aktív tag
válasz fehercica #1260 üzenetére
meghalt a kijelződ
Adatokat sajnos csak úgy tudod valszeg leszedni, ha szerzel hozzá egy működő kijelzőt, mivel fel kell oldani a telefont ahhoz,. hogy a gép lássa a telefon tárhelyét....
én néznék akár egy törött de még működő kijelzőjű telefont vagy egy utángyártott kijelzőt és kicserélném rajta, ha fontosak az adataid. -
draco31
veterán
Hosszú gombnyomásos újraindítással azért meg lehetne esetleg próbálkozni még szerintem. Mert így hogy a hangerő gombokra sem reagál, nem biztos az, hogy a kijelző feküdt ki.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
virsa54
csendes újonc
Kb. három hete megjelent a felső értesitő sávban a "Volte" ikon. Múlt héten áturottunk Romániába. A telefon átváltott a helyi szolgáltatóra. Mikor hazajöttünk visszaállt a hazai szolgáltatóra. Viszont az ikon azóta sem jelent meg. A készüléken semmiféle változtatást nem eszközöltem. Vajon mi lehet az oka, tapasztalt-e ilyet már valaki?
-
draco31
veterán
válasz virsa54 #1264 üzenetére
Lehet csak tesztüzem volt arrafelé.
Néha nekem is megjelenik, de nagy jelentőséget nem adok neki. A hangminőség mindig jó, net is megy közben, igazából erről szól a Volte röviden.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
rebla
aktív tag
válasz fehercica #1260 üzenetére
Ugyan ilyen telefon nincs kéznél? Vagy videót keresni, (youtube)hol kell kiválasztani az adat átvitelt, amikor rádugod pcre "vakon" bekapcsolni az adat átvitelt... ugyan azokkal a mozdulatokkal...
Akár próbálkozhtasz emlékezetből. Ha érintéses része működik, lehet "vakon" sikerülhet csatlakozni. Ha megjelenik a mappa a fájkezelőben mindent lementhetsz.Vagy szerviz. Bár személyes dolgokat nem szivesen ad ki az ember a kezéből...[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
adrian94
őstag
Hol tudom megnézni, hogy hány % az akku állapota?
A jelenlegi töltöttségi szintet megtaláltam de mást nem.
Nekem is feltűnően gyorsan merül Este 11 és reggel 4 között 4-5%-ot csökken a töltöttség úgy, hogy nincs használva, be van kapcsolva az akku kímélő és a wifi is ki van kapcsolva
Van olyan OS ami fixen jobb akku időt produkál? Lehet vissza kéne rakni, jelenleg HyperOS 1.0.4.UMOEUXM van rajta..
-
szemesi69
addikt
Nem mondanám ezt, este 8-9 környékén húzom ki a töltőt, reggel hatra 96 százalékig merül, ez kifejezetten jó, főleg, hogy a Bluetooth nálam állandóan megy az óra miatt. Semmi energiatakarékos nincs bekapcsolva. Még soha nem tudtam estére lemeríteni, pedig használom rendesen, egész nap mobil net, itthon wifi, mondjuk keveset telefonálok, inkább böngészés, face, messenger, akksi terén hozza a volt p30 pro szintjét, szóval nálam teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
draco31
veterán
válasz szemesi69 #1271 üzenetére
Nekem meg teljesen változó, kb ugyan annyit nyúzom minden nap, de van hogy 40% körül érek délután 6-ra, de van hogy 20.
De igazán nem izgulok rajta, mert ugyan úgy megy töltőre minden esetben, esetleg ha péntek délután van így, akkor nem, csak szombaton napközben valamikor bedugom.
De persze nem egész éjjel van bedugva, elalvás előtt kihúzom.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
szabacsik
őstag
Fizikailag hol helyezkedik el benne az nfc chip? Melyik részét tartjátok oda fizetésnél? Képernyővel felfelé vagy lefelé?
/\____/\
-
draco31
veterán
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van a telefonnal hogy néha(mostanában egy héten akár kétszer is),mikor mobil internetet használok akkor nincs internetem.
Felül csak a felfele nyíl világít az 5G felirat mellett.
Akkor szokott ez előfordulni mikor elmegy az 5G hálózat.
Visszavált 4G-re és nem tölt be semmit.
Aztán megint visszavált 5G-re és ugyanúgy nem tölt be semmit.
Újra kell indítani a telefont hogy megjavuljon.
Telekom előfizető vagyok.
Nem 5G-s az előfizetésem csak most ingyen 5G van a Telekomnál.
(Azt hiszem augusztus végéig).
Tapasztalt e valaki ilyet? -
Buvana
aktív tag
5G vodán vok.Még ez soha nem fordult elő.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
zsiz
őstag
HyperOS-re frissítés érkezett, 1.0.5.0 [kép]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
draco31
veterán
Tölti a júliusi frissítőcsomagot. 212 mega.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz csabi324 #1284 üzenetére
Csak azért jutott eszembe, mert sokszor hoznak hozzám mindenféle telefont ( én vagyok a falu mindenese ) hálózati hibával, vagy egyéb kapcsolat, aztán 95% ban elég egy repülő ki-be. Akkor itt is működik, de hátha megoldja a tré, hogy jó legyen.
-
draco31
veterán
Aztán mégis van új, a beállitásokban új menüpont a mobilhálózat alatt. Összekapcsolhatóság néven.
-
zsiz
őstag
Kétlem, hogy azon javítottak.. Én még ki fogok tartani szerintem a márka mellett. Bár még pár évig nem szeretnék telefont venni.. Most is Samsung és Xiaomi között gondolkodtam, de a Samsung-ból hiányzott csomó minden, ami a RN12-ben benne van, plusz ez még olcsóbb is volt. És amúgy teljesen jó is lenne számomra, ha nem merülne a HyperOS óta úgy, mint egy lyukas tengeralattjáró..
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
szabacsik
őstag
Google map eddig is 'mindig' hozzáférhetett a helyadatokhoz (tekintve ha megyek valahova és lezárom akkor ne veszítse a pozíciót), de most pár napja ebben az esetben jobb fent ott a zöld pötty hogy használja... Annak ellenére hogy az app nem megy. Másnál is van ilyen? (más program is használhatja folyton, de csak a maps "nem engedi el" ha nem használom)
/\____/\
-
tonyrulez
őstag
válasz szabacsik #1291 üzenetére
Igen, lásd
Megoldást nem találtam rá, mai napig ezt csinálja jópár frissítés után is. Bekapcsoltam hogy csak használat közben, de így a megosztott lokációm nem pontos...4 8 15 16 23 42
-
draco31
veterán
Ma alakított egy olyat a teló, hogy szerinte nem volt benne sim.
Kivettem, visszaraktam, megjavult.
Előtte persze volt újraindítás, de amúgy sem szoktam 300 óra fölé menni ezügyben.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
szabacsik
őstag
Na közben töröltem a maps adatait... Érdekes volt mert utána ha megadtam az engedélyt, újra be volt ragadva. Aztán csak azt az engedélyt adtam, hogy csak használat közben. Most újra megadtam neki hogy "mindig mindenkor" de most már nem jön elő a pötty. Megjavult nálam szerencsére
/\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest