- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
válasz garcia66 #1150 üzenetére
Beállítások/alkalmazáskezelés/üzenetek/adattörlés. Itt törölj mindent. Nézd meg az engedélyeket is majd indítsd uja. És ha nem jó:
Beállítások/engedélyek/endélykezelő/sms itt be e kellene lennie az engedélyezettek közt az üzenetek-nek. Ha nincs add hozzá...
Esetlek az üzenetek beállitásoknál az sns központja számot ellenőrizd ez szolgáltaló függő[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
garcia66
tag
Szia!
Mindenhonnan kapok sms-t, csak valószínűleg valamiért szűrheti, vagy spam-nek érzékelheti a rendszer. A Lidl szerint magyar számról küldenek reg.kódot, a Revolut-ról nem tudom. De se spam szűrés, se a külföldi számok tiltása nincs.
Amiket ajánlottál, megcsináltam, de semmi változás."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
rebla
aktív tag
válasz garcia66 #1154 üzenetére
Akkor sajna nem tudok segíteni. A lidlibe én is regisztráltam és sikerült,szóval nem hiszem hogy a lidli hibája lenne... Szerintem nem a készülék okozza,de ha mégis és úgy döntessz akkor gyári beállítások vissza állítása, de az nagyon macerás tud lenni ha már nagyon belaktad a készüléket (nemrég én is így döntöttem az akku fogyás miatt) Elötte mindenképpen biztonsági másolatot érdemes készíteni...Mindenről!
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Ma lejárt a bankkártya. El is tünt az otp bank alkalmazásbol a régi. Mondom akkor beaktivállom az uj ugyan olyan visa kártyámat mint a régi a simple meg a waletbe.Egyikell se jó az érintéses fizetés. Nem hiszem el....
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
válasz steele80 #1161 üzenetére
Köszi! Felhivtam a bankot azt mondta hétfőn visszahívnak mert hétvégén nincs ilyen kolléga. Ő nem látott problémát a kártyámnál.Aztán javasolta a simplét is hivjam fel. Megtörtént. A hölgy 2 lépcsős azonositási problémátol beszélt h nem jön meg s kod stb... Nem értett Megjön a kod mert a kártya be is aktiválodik. Hozzá lett adva a simpléhez. De utána jönne az érintéses fizetés aktivállás ami már nem megy... Tettem be képet elöbb. Az uj simplét használom a régi nincs fent. Hétfőn remélem megoldódik.
-
steele80
senior tag
Reméljük sikerül. Annyi megjegyzésem lenne még, hogy az OTP előtt Budapest Bankos voltam, amíg azt nem piszkálták és banknak lehetett nevezni. Ott tökéletes volt az érintéses fizetés működése. Na ez az OTP simple kombóról már nagyon nem mondható el és ezért mindig kell magamnál készpénzt tartani, mert égtem már le benzinkúton, senkinek nem kívánom azt az érzést.
-
rebla
aktív tag
válasz steele80 #1163 üzenetére
Amióta megvan ez a telefon simplével mindennap használom lassan 1 éve. A walettal is működött az csak biztonsági okból párosítottam. Egyszer a tescoba a simple valami hibát írt ( utolag olvastam hogy fel akarták törni a rendszert és hogy nem volt használható letiltották biztonsági okokbol v valami ilyesmi )és akkor a walettal fizettem.Bankártya asszonynál van pont az nfc miatt sem akartam két kártyát. Plusz költség stb... Remélem megoldódik. Sztem a kártyánál lesz valami azonosítási probléma...
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Jol sejtem hogy ebben az árkategóriában (70-80e) ez a leggyorsabb infrás, 5000mah akksis, gyorstöltős keszulek? (márha a szurkeimportos arakat nezem)
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Továbbra sem működik a simple alatt az érintéses fizetés az otp visa kártyámmal. Egyeztettem az otp vel náluk nincs gond. A simple képernyő videöt meg képernyő képeket kért egy hete azóta semmi válasz. Most írtam rájuk .. elegem van ezekből a szolgáltatókból már nagyon. Másnak is van ilyen problémája?
[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Akkor ez szerinted mi lehet? Sem az otp nem tudja sem a simple. Mindkettővel beszéltem telefonon nem keveset képernyőképet videot mindent küldtem....egyik kártyám lejárt azzal ment az ujjal meg nem....
Kollégámnak ugyan ez....
És a kártya be van azonos
ítva a simplébe fizetni is tudok sárgacsekken stb.... De érintéses az nem megy...
A revolut meg azonnal működik....és semmi infó. Akárhányszor hívatam öket 5 perc beazonosítás után " hát ő sajnos nem látja amit a multkori kollégával beszéltem, de majd indít új hiba lapot.... A simple meg emailben kérdezget, aztán " továbbítják az illetékes kollégához az emailt".... Fszom...a kollégám meg volt az otp be aszonták hívja az ügyfélszolgálatot..[ Szerkesztve ]
-
rebla
aktív tag
Az lehet de nekem a feleségemnél van. Nem akartam még egy kártyát x éves díjért azért hogy reggel a büfében fizessek vele... És pont ezért vettem nfc mobilt ami nem működik ezekkel a fentebb felsorolt dolgokkal. Mindegy már megoldódott.
-
-
zsiz
őstag
Én Google Pay-t használok a boltban fizetésre. Nálam semmi gond. OTP Visa kártya, meg MBH Mastercard. Mindkettőnél sima ügy volt, mind a kártyák hozzáadása, mind az NFC fizetés. Simple-t csak csekkbefizetésre használom, ha az iCsekk épp használhatatlan. Bár Simple-ben is benne vannak a kártyáim, (szintén nem volt gond a hozzáadásnál), de fizetni nem így szoktam.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ZSBK
újonc
Sziasztok!
Kis segítséget, infót szeretnék kérni. 😅
Adott egy független Redmi Note 12 pro. Tavaly szeptemberben lett vásárolva, eddig hibátlanul működött gyermekem kezei között. Az összes kapott frissítés felment rá, mókolva soha nem volt. Ma reggel 18%-nál töltőre lett rakva, felvillant az Mi logó és azóta se kép se hang... Nem reagál a bekapcsoló gombra, 10 mp hosszan se, + hangerő gombra sem. Töltést nem vesz fel, gépre kapcsolva sem történik semmi.
Vélemény? -
rebla
aktív tag
Próbáld tovább hagyni a töltőn.... Mondjuk egy fél órát aztán töltőre dugva ,addig nyomni a bekapcs gombot míg be nem kapcsol.... Ha nem indul akkor nincs ötletem. Szervíz stb... Vagy valaki segít itt a fórumon....
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
-
ZSBK
újonc
válasz orso0355 #1182 üzenetére
Nálam volt az 2 perc is....
Szerintem az összes létező variációt kipróbáltam, amit 3 gombbal lehet...😅 Volt itt minden kérem szépen: hangerő le, föl, egyszerre, külön, felváltva, csak ez, csak az, variáltam a hosszokat is, 30 mp, 1 perc, 2 perc, sőt a legjobb, hogy volt olyan is amikor egyikhez sem nyúltam...😂
Feladtam, jövő héten szervíz, köszönöm mindenkinek a tanácsot! -
rebla
aktív tag
A type-c csatlakozót nézd át hátha van benne valami szemét.... Vagy rendellenesség.Nagyító vagy fényképezd le stb...Talán túl merült, a töltést nem veszi fel, ezért nem indul.
A töltő vezetéket is ellenörizd...
Esetleg másik kábel...
Más ötletem nincs sajnos.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Csak én emlékszem úgy, hogy régebben kiírta, hogy hány fokos az akku, nem pedig csak annyit, hogy Normális/Meleg? [kép]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
draco31
veterán
Nem emlékszem, milyen volt.
De lehet azért változtattak, mert így az emberek nagy részének egyszerűbb értelmezni, mint azt, hogy 50 fok. Mert az már melegnek számít-e vagy még jó, stb.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tonyrulez
őstag
Én fordítva vagyok vele, a telefon van mindig ott Mióta NFC képes telefonom van, a bankkártya ott pihen a többi kártya mellett (személyi, jogsi, stb) de elő sosem vettem, ha iratok nem kellenek mert csak leugrok boltba akkor csak telefont viszem magammal. Szerencsére a Google
PayWallet mindig működik, nem úgy mint kezdetben a bankok saját megoldásai, ezzel nem volt még olyan hogy ne működött volna. Külföldön meg csak átpöccintem saját bankról Revolut kártyára a jobb árfolyam miatt. Következő lépcsőfok az okosórával való fizetés, csak nem érzem ergonomikusnak ahogy csuklótörés közeli helyzetben tudom csak odaforgatni a terminálhoz. Marad a telefon[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
draco31
veterán
Juniusi bizti csomag tölthető.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Wifi problémám adódott pár napja. A teló fellép a hálózatra. Pár percig van wifi, utána viszont eldobja.
Ha kikapcsolom a telót és vissza, ugyanez a probléma.
Szerintetek mi lehet a baj és van-e valami módszer ennek a javítására?Köszönöm
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
draco31
veterán
Messenger egy hulladék, az bármire képes.
Nekem pl. van hogy napokig jelez rendesen, ha PC-n beszélgetek valakivel, akkor nem csipog be a telefon. Aztán gondol egyet, és minden üzenetet becsipog pluszban.
Szóval teljesen kaotikus a progi. Most ha jól tudom az a módija, hogy videó és képküldés vacakol.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
rebla
aktív tag
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mitévő legyek. A telefon wifije pár hete vacakol. A hálózatokra rácsatlakozik, de pár perc után azt mutatja teljes wifijel mellett, hogy nincs net
Most arra gondoltam, hogy csinálok egy gyári visszaállítást, hátha megoldja. A kérdésem, hogy a telefon biztonsági mentés funkciója elég-e arra, hogy a feltelepített appok jelszavai , játékok állásai megmaradjanak. Vagy valami más megoldás van erre?
A képek, videók, telefonszámok, dokumentumok alap, hogy mentem.
Köszi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest