Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #8031 üzenetére

    Nem igazán szoktam üres Core-al PVE/PVP harcot csinálni. Egyébként szemben a Story-val, ez Online-ban ez nem igazán szokott számítani.

    Amúgy az érdekesség az, hogy olyan küldetésben vagyok ahol nincs más játékos rajtam kívül akkor nem gond. Vagyis Moonshiner Story mission és Legendary Bounty misson esetén nem igazán van gond. És ezt csak azért hoztam fel, mert én úgy vettem észre, hogy hétfőről keddre ez erősen feltűnt. Elképzelhető, hogy kedden megugrott a játékosszám és van egy kis szerveroldali lag (hirtelen sokk lett hirtelen a 10-20 szintű kis Game Pass-os agresszív gyerkőc).

    szTotyy: a bokor, magasabb aljnövényzet, belógó faág tényleg tud akár golyóálló is lenni. Konzolon meg ha ezekben, ezek mögött vagy akkor még az assited aim nem működik az abban lévőkkel (ezért ha jövök ki küldetésből, Free Roam event-ből, PvP-böl, akkor egyből bújok be ide amíg be nem kapcsol a Deff. mod). Egyébként arra is gondoltam, hogy mivel GTA-ban is tudnak szerver oldalról jármű beállításokat állítani, elképzelhető, hogy pár fegyverbeállítást is át tudnak így állítani (visszarúgás erőssége, lövedékpálya, stb.).
    És meg egy érdekesség... Carcano-val, vagy ha Scope-ba nézek akkor nem tapasztaltam ezt a hibát.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák