Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz peterson79 #2500 üzenetére
Ezt el is mentem, koszi
-
negyven2
veterán
válasz Prosector #2498 üzenetére
Van külön perfect kill, és perfect carcass. Alavetően az egyik a másikból származik.
Vagyis hiába ölsz meg egy állatott perfect kill-el (egylövés a fejre/szívre és meghal), attól maga tetem nem lesz perfect (3 csillagos) minősítésű. Ahhoz ugyanis az kell, hogy maga az állat is eleve perfect minősítésű legyen (ha rácélzol akkor írja hogy hány csillag), és hogy az adott típusú állatot (alapvetően méretosztály szerint van), a megfelelő fegyverrel lődd le (fejbe, vagy szíven). Ezt is írja ha rácélzol az állatra és ott a more info-t megnézed (ki is írja, hogy melyik gomb).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
peterson79
őstag
válasz Prosector #2501 üzenetére
Bocsánat, csak sutyiba nyomom és ennyi magyarázat telt hozzá. Ha esetleg angol nem megy akkor google fordító, de alapvetően azt kell nézni, hogy mire mész és aszerint válaszd a fegyvert.
Amit ajánlok és pont tegnap írtam róla, hogy a Legendary Bulk-ot még a Blessed are the Meek (Chapter 2) küldetés előtt előtt vadászd le, mert utána marha nehéz, Bounty hunter-k nélkül sem egyszerű mire becserkészed az állatokat, főleg a Legendary szintűeket. -
Prosector
addikt
válasz negyven2 #2502 üzenetére
Hu de hulye vagyok en ehhez, nem tudok az egeszrol semmit!
Koszi az infot
peterson79 : az angol megy vmennyire, bar kozel sem annyira, mint szeretnem, de azert ezzel megbirkozom
Blessed are the Meek-et meg nem csinaltam meg, epp tegnap este mondta Dutch, szal a trigger meg van, de meg nem kezdtem el
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz Prosector #2504 üzenetére
Ja, igen, - bár ez is benne van a leírásban-, hogy előtte minden állatot tanulmányozz (Study), mert akkor fogja mutatni Neked, hogy milyen szintű (jobb alsó sarokban írja a nevét és a csillagok jelentik a szintet.) Vagy magával a puskával ha rácélzol vagy esetleg a távcső, mert még messzire vagy.
A gomb az attól függ billentyű vagy gamepad, nekem RB-t kell nyomni hozzá. -
.OM.
aktív tag
Ha lasszóval fogom el és szíven szúrom, az rontja a prém minőséget?
ex .Oldman.
-
Prosector
addikt
válasz peterson79 #2505 üzenetére
Oszinten szolva a studyval sem sokat foglalkoztam meg.
Igazsag szerint a nem nagyon jatszottam meg ilyen komplexebb jatekkal a Witcher 3at es a Skyrimet kiveve, szal van mit tanulni.
-
peterson79
őstag
Azt írják, hogy nem, de így csak nagyobbakat ejthetsz el, nyulat, rozsomákat stb. nem.
Párszor öltem már így, de őszintén szólva akkor még nem figyeltem rá Én sem, hogy milyen a prém minősége előtte, nem volt tanulmányozva az állat eléggé
Este kipróbálom, de nekem már megvan a Bulk trinket, szóval valószínű jobbat fogok kapni alapból. -
-
peterson79
őstag
Amit adtam linket abban ez a kulcsmondat Neked:
Every animal's "information" tab tells you which weapon you need to get a clean kill. You can also view this information in the animal Compendium. For instance, you need a Varmint Rifle to get a clean kill on a rabbit. No matter how great of headshots you get on it with a bow, you won't get a perfect pelt.
Azaz nem mindegy mivel lövöd az állatot, hiába lövöd szépen fejbe a nyulat íjjal, akkor sem lesz Perfect Pelt-ed
Study és egy idő után minden infót látni fogtok. -
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz peterson79 #2500 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
veterán
válasz Triathlete #2513 üzenetére
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
peterson79
őstag
Nincs mit
Alapvetően Én mindig ilyen oldalakkal kezdem egy játék megismerését, rengeteg felesleges kört lehet megspórolni és így is felfedezel egy csomó mindent a játékban. Legjobbak a tips and tricks féle videók, abból is van pár Youtube-on.
Nekem ez a vadászat dolog tetszik eddig nagyon, eléggé összetett és élvezetes elejteni egy-egy komolyabb állatot
Tegnap például krokodilokkal akadtam össze, volt is akit fejbe lőttem és mutatta, hogy ott a tetem valahol a víz alatt, de fostam bemenni, mert ott fortyogott a víz, amikor végül bementem a vízbe elkezdett morogni a víz alatt valami, hát én besza-behu és spuriztam kifelé, addig amíg még van lábam -
rup1u5
nagyúr
válasz peterson79 #2515 üzenetére
Alapból én is de mióta kevés időm van játszani azóta csak akkor olvasok ha valamire nem jövök rá magamtól. Ha akad 1-2 órám leülni a gép elé azt inkább a játékban töltöm.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
addikt
Lassan egy napja xarakodtam egy küldi befejezésével, az érthetőség végett az előzmények:
[link] [link] [link]
A megoldás meg egészen elképesztő lett. Ugye érkezett javaslat, hogy FPS módban próbáljam az eldugott lóvét megtalálni, na ez bejött, ha nehezen is. A másik sarkalatos problémám az volt, hogy a falon lévő kétlövetű sotit, felvétele után meg kellett volna tisztítani, na ez viszont az istennek se jött össze. Nyomkodtam én mindent az egéren, és a billentyűzeten is, de semmi nem jött össze. Azután hirtelen ötlettől vezérelve elővettem egy másik egeret, és azzal amikor megjelent a fegyver pucolásra való felhívás, az egérgörgő lenyomásával egyből beadta az animációt, és utána a sikeres küldetést is.
Amit egeret használok (Mionix Naos7000) alapból, annak egyébként jó a görgője, szóval most az a dilemám, hogy ebben a játékban miért nem működik a görgő lenyomás ezzel az egérrel."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
veterán
válasz m0h0senator #2518 üzenetére
Akkor kereshettem őket eddig...
Én még csak a Story-t nyomom...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
RobbyJr
őstag
-
RoMix85
aktív tag
Srácok, Onlineba szeretném közepesre váltani a trader szekeret. Aktiváltam, de nincs ott creeps-nél az outfitteres listában. Van valami másik módszer ahol meg lehet venni? Vagy van esetleg valami előfeltétele?
-
Prosector
addikt
Az igeret szerint kijott a hardver kicsomagolva 2. vidije is a graf setuprol.
Allitasuk szerint 52% fps boost az ultra presethez kepest, minimalis, alig eszreveheto latvanykulonbseggel.
Ha vki nem akarja vegignezni, 14:00-tol vannak az opciok beallitasai. Vagy itt:
( +azt tanacsoljak, kapcsoljuk be az async compute-ot)
-
Chapel
addikt
Elnézést hogy megzavarom a troll vs. fórumozók vitát - ismeritek a mondást:
"Egyszer elmentem egy verekedésre és hirtelen kitört egy hokimeccs!
Majd minden indításnál feldobja ezt, és tök mindegy melyikre kattintok akkor is.
Mi a teendőFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
almalé
tag
hali
gtx 1050-nel (4 gb, non-ti) és i5 8300H-val milyen teljesítményre számíthatok? esetleg valaki próbálta hasonló setuppal? -
-
addikt
Csodára ne, de én is laptopos vagyok. itt egy vidi a konfigodról: [link]
Dual channel memóriára érdemes befizetni, ha mindkét slotban van nő a teljesitmény. Továbbá SSD bővítés és arra tedd a játékot, hogy a körülményekből kihozd a maxot. Beállításokra ott a vidi.https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
CMD 87
tag
Legegyszerűbb módja mi a session váltásra ? Ma kétszer is beleszaladtam 2-4 es Posse-ban rám vadászó "szarcsimbókokba" A 2-est párszor leszedtem , de a 4-es ellen esélyem sem volt.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nos, jön a patch, de nem kell aggódnunk, mert nem hibajavítás lesz, hanem az online prémium tartalmat bővítik!!
Na meg az is kiderült, hogy roksztárék, nem értik, mi ez a rengeteg probléma a játékkal......... óriási!Gazember
-
negyven2
veterán
Üzenet a Rockstar Games-töl!
Over the past week, we have been
working as quickly as possible to address
issues that have impacted the launch of
the PC version of Red Dead Redemption 2.
As a result, we have already identified
and resolved a number of these issues by
deploying fixes to the Rockstar Games
Launcher and some to the game itself.However, we are aware that a small
number of Red Dead Redemption 2 PC
players are still experiencing some
ongoing problems with the game
stuttering. We believe this is due to
unforeseen issues related to specific
combinations of Nvidia graphics drivers,
Nvidia GPU cards and certain CPU's.
We will be rolling out an update to the
game today which will oaddress the
stuttering issue alongside a host of other
fixes. However, we are still currently
working together with Nvidia to
completely resolve the stuttering issue in
a future update, and it may take us up
to a few days to properly test everything
and ensure the next update completely
solves the problem.We sincerely apologize for this temporary
inconvenience and will update you as
Soon as we have more information to
share - we want everyone to be able to
experience Red Dead Redemption 2 on PC
as we intended as soon as possible. If
you are experiencing any issues that are
impacting your experience with Red Dead
Redemption 2 for any reason, please start
by first visiting the troubleshooting page
on our Support site for assistance.support.rockstargames.com
As a show of gratitude to our PC fans
while we sort this out in the coming
days, everyone who plays Red Dead
Redemption 2 on PC this week and
through to the holiday sseason will receive
a complimentary care package for Red
Dead Online that includes the Prieto
Poncho and an assortment of provisions
and ammo. Look for more details on the
care package to come.Thanks again for your continued patience
and understanding.Rockstar Games
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
Az egér szoftverében, az alapértelmezett görgető funkció van, ezt nem szoktam piszkálni, mint ahogy a játék irányításához kiosztott alapértelmezett funkciókhoz se nyúltam, egyedül a grafikai beállításokat állítottam át, az ajánlások alapján.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest