Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Jo ez az uj 3GB update, terkepen nem enged waypointot rakni, grafika beallt low-ra lehetett allitgatni, aztan lefagyott az egesz a verbe. Kosz Rockstar
-
gyimger
őstag
válasz RobbyJr #2650 üzenetére
Nem tudom, egyszer csináltam, fegyverboltban van "Equip" és ott lehet választani, mi legyen nálad állandó jelleggel.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Mike
veterán
válasz gyimger #2648 üzenetére
nem kell menni a fegyverboltba, csak a fejlesztésekért
a katalógusból is tudsz rendelni fegyvert, azonnal a lóra kerül
mindenből tudsz többet venni, kivéve ha rajta van, hogy owned
és ez mindenre igaz, nem csak a fegyverekre
amiből sok lehet, pl gun oil, vagy ammunition, ott azt írja out of stoick[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz RobbyJr #2653 üzenetére
Szerintem 3 fegyó lehet Nálad. Amikor leszállsz a lóról és mellette állva nyomod a megfelelő gombot (nekem az LT..ha jól emlékszem ), akkor ugye van bal oldalon egy válaszható, pl a rifle és alul pl az íj, a revolver meg alapból Veled van.
Ja, ha megvan a második fegyvertartó, akkor Dual-ban lehet Revolver és shotgun is..akkor így már 4
Brutál gyilkológép lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
Akit esetleg érdekel, 100%-os végijátszás listája:
-
RobbyJr
őstag
válasz peterson79 #2655 üzenetére
A második fegyvertartó megvan, azok felül vannak, és van még kettőnek hely ugyebár. Egy riffle, és egy shoti amit használni akarnék, de minden egyes ló leszállásról csak a két revolver van nálam. Azt szeretném hogy ha leszállok, akkor ez a 4 fegyver mindig nálam legyen, aztán ha kell íj, azt a lóhoz állva kiválasztom.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
-
RoMix85
aktív tag
Másnak is bugos volt az előbb kezdődő vonat bevédéses küldi?! Megjelent, rámentem és már vége is lett, mindenkinek 0 rakomány/pont...
-
-
RobbyJr
őstag
válasz peterson79 #2662 üzenetére
Akkor nem az én játékom bugos, hanem alapból ilyen.
Igen ezek a pillanatok igazán kellemesek.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
peterson79
őstag
válasz peterson79 #2657 üzenetére
Ezt valaki törölje már ki, rossz linket adtam meg
-
Mr.Franczy
aktív tag
A speciális lőszereket, mikortól lehet majd használni, storyban?
Mert van már belőlük, csak váltani nem tudok!
Chapter 3 elején járok!Gazember
-
peterson79
őstag
válasz Mr.Franczy #2665 üzenetére
Amikor váltod a fegyvert alul mutatja, hogy mi az aktív lőszer, nekem a D-pad-al kell váltani...nem tudom bill-re mi a kiosztás sajnos.
Ja és már az elég hamar lehet, nekem Chapter 2 fele, ha megvan, de már régóta van mindenféle lőszerem.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz peterson79 #2666 üzenetére
R*-tól kaptunk sok féle töltényt.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
RobbyJr
őstag
Jó hogy mondod ezt, én meg vettem egy csomót, és azt hittem alapból azt használom míg ki nem fogy, erre meg aktiválni kell
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
Billentyűn elvileg B-vel, csak nekem nem csinálja! Hmmm, zavar van az erőben, akkor végignyomkodom az összes billentyűt!
Gazember
-
RobbyJr
őstag
válasz Mr.Franczy #2669 üzenetére
Nézni kell egy billentyű kiosztást, kár hogy a játékban nem található, vagy csak én vagyok bamba..
-
peterson79
őstag
válasz m0h0senator #2667 üzenetére
Igen, halottam róla.
Effektív különbség van egyébként? Gondolok arra, hogy High velocity lövedék átüti az asztalt vagy ilyesmi fedezéket, ha esetleg amögé bújik az ellenfél?
Vagy a bevágott (Split talán) akkor is öl ha nem halálos sebet ejtesz, mivel erősebb, több damage-t visz be az ellennek? -
szTotyy
őstag
-
Mike
veterán
válasz peterson79 #2671 üzenetére
van különbség
pl. high-jal messzebbre lősz el -
ForRedGlory
félisten
Ez a mai patch jól hazavágta a játékot. Folyamatosan fagy, a textúrák ugrálnak. Grafikát low-ra rakta, de az legyen a legnagyobb gond... Egy rohadt Fence sincs nyitva a nap egyik szakában sem. A rühes térképen azt mutatja, hogy nyitva, erre mire odaérek, ott a lakat. 1 órát szórakoztam, hogy keressek egyet nyitva, de feladtam. Tök király, eddig semmi gondom nem volt ezzel a rakás szarral, mára meg hazavágják.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
Mike
veterán
-
gyugyo79
addikt
válasz negyven2 #2677 üzenetére
Van 2, egy pisztoly egy revolver. Az egész onnan indult, hogy 2 egyforma lehet e egész pontosan 2 DB Mauser -el indult az egész
2 különböző márka lehet nálam pisztolyból meg revolverből is meg egy ilyen egy olyan is. Ezek működnek (59 vagyok)
Csak azokból amik nekem vannak már nem tudok még 1-et venni. Ez akkor valami bug vagy ez így rendben van ?[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz Mr.Franczy #2682 üzenetére
És hol, játékon belül?
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nos igen. Külön kihívás a kezelés ezen része is, a játékban!
Az is vicces azért, hogy kikapcsoltam az automata mentést, de még is működik![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Prosector
addikt
Asszem vmelyik 2x van
3x van az egyik, de h hogy csinaltam azt nem tom
12 kepet csinaltam amugy, ide vmiert 17et sikerult berakni, szal 5 felesleges
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest