Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #17114 üzenetére

    Vagy igen, vagy nem... többen is írtuk már neked, hogy attól, hogy valaki megírja az interneten még nem biztos, hogy igaz! Konkrétan ez a hír, és az elmúlt pár napban megjelenő összes RDR3-as "pletyka" egy 2 évvel ezelőtti kijelentésre alapozza magát (ugye akkor is körbefutotta az internetet a hír, hogy jön a GTA VI meg a RDR3. A két évvel ezelőtti kijelentés (amit egyébként meg is említenek a cikkben is), annyi volt, hogy jó lenne ha a GTA és a RDR sorozat, hasonlóan a James Bond franchsize-hoz, még jó sok részt kitermeljen magából. Ennyi és nem több! De sajnos mára a netes újságírás már igazából a 90 évek Blikk és hasonló bulvárlapok minősége alá zuhant! Még a nagy nevű oldalak is!

    MolGabi: Gondolom tisztában vagy azzal, hogy a való világban az, hogy ha egy játék stúdiótól évtizedek után elmegy, elmennek az ott dolgozók, az még nem jelent igazából semmit. Ugyanis a játékiparban lévők többsége nem egy Kojima, Todd Haward vagy egy Tim Schafer akik valószínűleg ha meg tudnák csinálni, akkor a haláluk napja után is dolgoznának! A Rockstar Games hiába van a Take Two tulajdonában, attól még szinte 100%-os függetlenségük van a cégen belül. Hiszen azt csinálnak, és azt addig amíg csak akarják!

    Igen, sok olyan ember elment onnan akik az alapítás óta ott vannak, de egy ilyen szintű cégnél, ahol ilyen szintű megalomán precizitás van, sajnos még a vezetőséget is kinyírja az idő. Lényegében ott ahol voltak (Rockstar Games), amit el tudtak érni a karrierjükben azt el is érték. Ezért új kihívást keresnek maguknak. Plusz az ilyen nagy AAA+-os cégeke eleve úgy működnek, hogy kvázi a játékok mellet a jövő geberációját is kitermelik házon belül. Pl. a Naughty Dog esetében mára talán már senki se dolgozik ott már az alapítók közül. Kitermelték a kostani csapat Core team-jét, aztán mentek tovább. Úgyhogy mégegyszer leírom. Pusztán attól, hogy ilyen fontos emberek elmentek, még nem kell temetni a céget.

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák