Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #15971 üzenetére

    A sztoriban a halál nem törli el a rajtad lévő Bounty-t! Direkt most próbáltam ki ki egy $15. egy $105 és egy $1500-as vérdíjjal. Nem tűnt el egyik se, pedig volt hogy a civilek lőttek le, volt, hogy a lawmen-ek, de volt, hogy a rám küldött fejvadászok öltek meg. Ami törli az a postán való befizetés, vagy pedig ha felszólítanak rá, akkor megadod magad egy lawmen-nek. Ez utóbbi esetben is ki kell fizetned, de ha nincs elég akkor kevesebbet kell (legalábbis múltkor $1500-os vérdíj estén, $1200 vont le amikor börtönbe vonultam).

    Anno a 2010-es Red Dead Redemption-ben volt olyan lehetőség is, hogy benyújtottál egy bocsánatkérő levelet (bocsánat, hogy egy komisz voltam és kiirtottam 3 települést, és ígérem hogy szánom-bánom ezen tettem :DDD).

    Illetve ugye a bounty rendszer az régiós, vagyis egy New Hanoverben lévő vérdíj, nem jelenik meg Lemoyne-ban.

    btw. Tudom, hogy nem arra gondoltál, hogy csak online lenne ennyi animáció, hanem én ezt úgy értem, hogy maga az Online tartalmak gyártásáért felelős csapatnak és az azok által letett update-ek minősége nem függ össze azzal, hogy maga a Rockstar San Diego/North mint fejlesztett le az RDR2-höz. Igen ők tudtak alkotni, de az Online csapat dolga minőség szintjén nem kell, hogy ekkora legyen.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák