Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Kicsit megkövetem magam a múltkori kijelentésem miatt, hogy a játékosok alapvetően békések és eddig alig kötöttetek belém. Ugyanis tegnap este, ma hajnalba előbb egy 7-fős Posse, majd egy 3 fős gondolta úgy, hogy jó móka egy defensive mode-os játékosba belekötni minden ok nélkül. Nos a végére ők még mindig jó mókának nézték, de én mégjobbnak :D (de, hogy miért azt mindjárt leírom) .

    Annyi a történet kezdete, hogy éppen jöttem ki egy showdown-ból, amikor is valaki halálra gázolt lóval (én még a töltőképernyőn voltam ekkor). Mondom magamban, hogy oké ez előfordul, mindenkivel. Rakom magam defensive mode-ba, erre meg egy másik tag ugyan abból az akkor még csak 5 fős posse-ból fejbe lő Bolt-al. Akkor ha így játszunk akkor játszunk így. Pontosabban nézzük meg, hogy aim-ben és Paint it Black kártya nélkül mennyire vagy ügyes (ha defensive-ben vagy akkor sehogy nem tudnak automatikusan becélozni, és megjelölni, igaz te se). Nos semminyire nem volt. Viszont ez odavonzotta a többi tagot is, akik sorban jöttek a Riggs/Flatneck közti hídon. Az egy szép kis galamblövészet lett :D (alapvetően itt is mint GTA-ban én pacifista vagyok addig amíg nem provokálják ki, hogy visszatámadjak). A lényeg a lényeg, hogy a másfél órás harc után az addigra már 7 főre hízott posse jobbnak látta lelépni. Ugyanis itt látszott meg, hogy a legtöbb agresszív játékos nem tud játszani aim és Paint is Black kártya nélkül. Alapvetően csak akkor lőttek le mikor a közelembe jöttek és dupla sörétes-el le tudtak szedni. De ezen esetek kivételével csak szenvedtek ellenem (nem vagyok nagy PvP-s még mindig!) Kaptam is az üzeneteket, hogy jelentve lettem, meg csaló vagyok, hogy nem tudnak befogni (??? egy 130-as szintű játékos nem ismer, hogy mi az a defenzíve mode).

    Viszont a másik csapat az még mókásabb volt. Ők már messziről látszok szép bíborvörös színük miatt. Épp egy Campsite defense-et csináltam mikor kaptam egy lövést, láttam is, hogy ők voltak. Nos elő a Rolling Block és a 3-ból kettő már feküdt is. Majd ezzel mentem is visszafelé a táboromba, mert éppen a készleteimet töltöttem fel. Egyszer csak meghal a lovam, ugyanis ezek utánam jöttek és kilőtték. Hát akkor mégse megyek craftolni. Viszont szépen fejlődtem rajtuk. Majd egy szintet (149 és félről felmentem 150 és egy harmad) fejlődtem. Számtalanszor (60-70-szer?) lőttem le őket, Ők viszont max. 3-4szer összesen. Egy idő után megunhatták, mert bemenekültek Emerald station-re. Gondoltam, akkor mára végre ennyi és léptem is ki. Viszont azóta jönnek az üzenetek, hogy mekkora loser vagyok mert én egyszer se lőttem le őket, ők meg megszámlálhatatlanul sokszor. Valamit a #rekt szót kapatom meg vagy 50-szer :D... ugyhogy, ja van baj a fejekben szépen egyeseknél :DDD

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák