Új hozzászólás Aktív témák

  • adamsz82

    tag

    Nekem is előjött két hete a gyorsan merül probléma és pl. 30% alatt, ha adatkapcsolattal neteztem random kikapcsolgatás is volt.. egy hétig szenvedtem aztán gondoltam egyet és a probléma előtti időszakban felrakott programokat *amennyire emlékeztem* lekaptam.. és lőn csoda.. elmúlt ez a kis gebasz.. sajnos az android "átka",hogy nem széleskörben több minőségellenőrzésen átesett appok kerülnek ki alá.
    Lásd... az android fejlesztő vagy ingyen adja az appot és a reklámokkal kaszál, vagy eleve pénzért adja(jellemzően ezek mögött azért van általában support is és folyamatos javítgatás).
    Persze, lehet még akksi hiba és hw hiba, de lássuk be kínai cucc ide vagy oda.. egy lithium akksinak nem egy év (vagy még annyi se) az élettartama, hanem azért kicsit több. (hirtelen pedig nem lesz zárlatos, az már korábban kiderül, ha hibás..)
    Persze, aki eleve belefutott valami szériahibás vagy egyéb nyűgös telefonba az ráfutott a malaccuclira. :S
    Viszont, ha eddig jó volt a telefon (ahogy esetemben) és hirtelen jön elő ilyesmi, az erősen SW oldalra hajaz.. ;)
    Én továbbra is elégedett GrandX-es vagyok(csak hogy legyen itt ilyen is :D ) és a következő telefonom is kínai lesz, max nem zte, hanem pl. zopo, miui. (readásul dual sim-esek legtöbbször, függetlenek, kapásból két akksit kap az ember, és 1 v. 2 év cseregari van, csak a postát kell ilyenkor fizetni, tudásban pedig pl.kapja az S4 képességeit az ember fél, vagy harmad áron.. )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák