Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    válasz tonyqa23 #13707 üzenetére

    Nem azt kell nézni, hogy kinek milyen szintű az adott készüléke. Samsung évente 70db telefont dob piacra, zte kb. 4-et. Ár alapján kell összehasonlítani a dolgokat. Mégpedig, hogy adott pénzért mit kap az ember.

    ZTE és advance van egy árkategóriában ezért hasonlítják leginkább ezzel. Advance egy jóval gyengébb hardverrel, de jobb kijelzővel szerelt készülék. ZTE egy jóval erősebb hardverrel és gyengébb kijelzővel szerelt készülék. Mind a kettőben akad jócskán hiba. Samunál nem is foglalkoznak egy csomóan vele, hisz samu ez biztos nem lehet rosz. ZTE meg hé a kínai mocskok nem csinálnak semmit, verjük gyorsan az asztalt kategória.

    Állandóan előjön, hogy erősebben kell megnyomni a kijelzőt, hát ez milyen dolog, bezzeg samsungnál nem így van.
    Samsungot miért nem támadja senki, hogy hé de hát ennyiért a zte erősebb hardvert ad, hogy a fenébe képzelik ezt!

    Mindennek megvan az ára. Mindenki tudja jól, hogy ha egy készülékben valami kiemelkedően jó az árkategóriáján belül lévőkhöz képest, akkor valamiben gyengébbnek is kell lennie.

    És nem személyeskedni akarok, ez nem csak neked szól. Csak idegesítő, hogy állandóan megy a zte szidása mindenért és zavar, hogy nem azonosan ítélik meg a gyártókat. Amit a kicsinél egyből felfújnak, azt a nagyoknál szinte észre se veszik.

    Nem egy ismerősömnek van iphone 4s, 5. Reggelig sorolhatnám, hogy milyen hibák jöttek elő a 150-200k telefonjukon (köztük van olyan, ami ennél is előjött). Megszámolni nem lehet hányszor cseréltették már, mert hibás volt. De nem hőbörögnek, hisz apple az biztos nem lehet rossz.

Új hozzászólás Aktív témák