Új hozzászólás Aktív témák

  • orso0355

    őstag

    válasz Black_Raven #6214 üzenetére

    Egyetértek. Nem kötelező használni, ha valakinek nem tetszik, adjon túl rajta, és vegyen egy ugyanilyen árkategóriás jobbat (sok szerencsét hozzá) :D

    Nekem pl. az eddigi leghasználhatóbb, legkezesebb, legjobban személyre szabható telefonom, pedig volt jó pár Sonym is, meg pár más egyéb. Jó a hangja, jó a kamerája, nekem pont jó képeket készít (ha meg fotóművész szeretnék lenni, akkor majd veszek fényképezőgépet). A zenelejátszása például fülesen remek, anélkül pedig külön tökjó, hogy a hangszórója alul van, így akár hason, akár háton fekszik, mindenképp jól hallom. Jó a fogása, könnyű, kényelmes, és ami ugyan kevésbé fontos, de tökjól is néz ki mellékesen.

    A GPS azonnal talál jelet, ilyet még a hiperszuper telók se csináltak, amikkel korábban dolgom volt (férjemnél, kölcsönbe, stb.). Azonnal. 1 másodpercen belül. Offline mondjuk 3 másodperc. Autópályán is, ahol közben az ember 120 körül megy. Kihúzott a hétvégén pár necces helyzetből :D

    Akksi bírja még intenzív használattal is közel két napig, de egyig egészen biztosan (úgy, hogy még másnap reggel is nyugodtan indultam el vele munkába, 9%-on. Este repcsiüzemmód, és még akkor sem esik 1%-ot sem a töltöttsége, hogy közben megy a bluetooth, és kapcsolatban van a Mi Bandemmel. Ugyanannyin ébresztem reggel, mint ahogy este letettem.

    Memóriahasználattal semmi problémám, semmi nem lassú, semmi nem fagy, egyszer állt le a google play áruház, de akkor épp összevissza váltogattam a wifik, mobilnetek és egyebek között... szóval nem is igazán csoda, egyébként semmi.

    Jó kis készülék, ha tudod, hogy mik az elvárásaid. Az enyémeknek maximálisan megfelel. (Ja, és én még nem nyúltam hozzá, root azért lesz majd, csak legyen végre egy gép, amihez odaülhetek :D )

Új hozzászólás Aktív témák