Új hozzászólás Aktív témák

  • kzsolt86

    csendes tag

    válasz pcnet #10281 üzenetére

    Nekem egyszer volt szerencsém a wayteq szervizhez, a párom meizu m3s-ét vittem garanciális javításra. A kijelző mindkét oldalán sárga foltok jelentek meg, ezért cserélni kellett. Nekem kb 30 napja volt leadva, amikor felhívtam őket és rákérdeztem, hogy mikorra várható. Ekkor azt mondták, hogy 1-2 napon belül elkészül, szólni fognak majd. Mivel újabb 1 hét eltelt és nem hívtak, ezért újra felhívtam őket és ismét az volt a válasz, hogy 1-2 nap és elkészül. Ekkorra már tényleg el is készült így a teljes javítási idő 40 nap volt.

    Másik szerviztapasztalatom a tegnapi napról: A redmi 4X-emet most kivételesen nem az eustocktól rendeltem, hanem a smartshop.hu-ról (egyszerűen azért, mert itt előbb volt kapható a globál verzió) még április végén. Sajnos 5 hónap használat után itt is pontosan ugyanaz a hiba jelentkezett, mint a meizunál, vagyis a képernyő jobb széle egy foltban besárgult. Vittem is vissza a smartshophoz, ahol nagyon segítőkészek voltak és rögtön felajánlották azt is, hogy javítás után ingyen futárral küldik vissza a telefont, ha nem szeretnék bemenni érte személyesen. Mivel a javítás itt is kezdett elhúzódni (30 napja adtam le a telefont), ezért rájuk telefonáltam és érdeklődtem, hogy mikor kaphatom vissza a telót. Rákérdeztek a szerviznél, akitől azt a választ kapták, hogy a telefon még valahol külföldön van javítás alatt, nem tudnak pontos dátumot mondani a visszaérkezésre. Visszahívtak, hogy közöljék velem ezt az infót és rákérdeztek, hogy hajlandó vagyok-e tovább várni a javításra, vagy keressünk valami más megoldást? A válaszom az volt, hogy nem szeretnék tovább várni, ezért felajánlották, hogy mivel épp van raktáron, ezért félretesznek egyet és kapok egy teljesen újat. Az ingyenes futárt ismét felajánlották, de ezzel végül nem éltem, ma megyek érte :)

    Ez határozottan pozitívabb tapasztalat, mint a wayteq esetében, ahol igazából még csak elnézést sem kértek a hosszúra nyúlt javítás miatt.
    Szerintem egyébként érdemes rájuk telefonálni. Én úgy vettem észre, hogy akkor talán megsürgetik a dolgot egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák