Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz DarkChild #8439 üzenetére

    Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy egy kompakt kamerával jobb képeket lehet készíteni, mint egy telefonnal. Nem hiszem, hogy ezt bárki kétségbe vonná. Az is igaz, hogy már valóban kis gépeket készítenek. A probléma még mindig ott van, hogy plusz egy eszközt kell hordani. Próbáltam kis kompakt géppel szaladgálni, nem vált be. Vettem Sony QX100-ast a telefonomhoz, gyönyörű képeket lőtt, de eladtam, nem vált be. Egyszerűen míg az okostelefon mindig velem van, egy plusz eszköz hurcolása már nem kézenfekvő. Megjegyzem, nem is találkoztam még olyan emberrel, aki tartósan magánál hordott volna mindenhova egy kompakt kamerát is azzal a dedikált szándékkal, hogy a mobilja kameráját váltsa ki (tehát nem munka miatt, vagy mert fotós, vagy hasonló - persze ezrn emberek sem a mobil kamerájának kiváltása miatt hordták).
    Szóval miközben alapvetően mindenki számára evidens, hogy egy kompakt jobb képeket készítene, valahogy mégsem terjedt ez el...

    A másik fórumban rendszeresen előjön a "bölcs" válasz, hogy aki jó fotót akar, az hordjon magával plusz kamerát, remélem, hogy itt nem fogunk eme örökbecsű megállapításra eljutni a mobilok kamerája kapcsán, ezzel "megválaszolva" minden felvetést.

    Akinek nem elég az A1 nyújtotra lehetőség, és ezzel nem tud megbarátkozni, az váltani kényszerül. Ez a helyzet viszont nem javítja a kamera minőségét, max csökkenti az elégedetlenek számát.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák