Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Magnat #17766 üzenetére

    Ezeket csak olvastad valahol vagy saját magad kimérted hitelesített mérőműszerekkel!

    Van nekem is ilyen 1,8.méteres BlitzWolf kábelem. És szépen le esik a túlvégen rajta a feszültség 4,3.Voltra mivel több mint 5.ohm az ellenállása.

    Egy pár dologgal legyél tisztában: ebben az úgymond nagyon minőségi kábelban 21.AWG, ami magyar szabványra fordítva 0,41.mm2 a táp ágakat vivő vezeték átmérője, azt gondolom el tudod képzelni hogy mennyire vékony!

    Nem azzal van gond hogy nem tudja átvinni a 2,5.Ampert, hanem azzal hogy egy ilyen ~2.méter hosszú kábelen nagyon sokat esik a feszültség, a nagy ellenállása (5-10.Ohm) végett, a telefon már nem fog 5.Voltot kapni a túlvégén, csak 4,3-4,5.Voltot, ez végett a töltési idő hossza jelentősen megnől

    Szóval töltésnél ügyelni kell a minél rövidebb hosszra(ezért írtam hogy MAX1,5.Méter de inkább 1.méter az ajánlott, nem véletlen adnak gyárilag is MAX 1.méteres kábeleket a telókhoz), ha azt akarja az ember hogy ne 1,5-2X annyi ideig menjen fel 100% ra az aksi töltöttsége

    Másik dolog a MicroUSB <-> Type-C adapter erről pont néhány napja csináltam tesztet elolvashatod hogy nem igazán arra lettek ezek az átalakító adapterek tervezve hogy 2-3.Ampert engedj át rajtuk!

    És igenis van nagyon jó árban 5.Ampert tudó UGREEN Type-C kábel igazán megéri azt a ~1000.Ft ot, most még ~2.napig közel féláron megvehető!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák