Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
-
divan
őstag
Megérkezett nekem is. Ez alapján kérelmeztem a bootloader nyitást, megkaptam a 168 órát. Az nem teljesen egyértelmű nekem, hogyha letelt ez az idő, akkor újra el kell indítanom a bootloader nyitó alkalmazást, és újra rá kell kattintanom az unlockra? Xiaomi EU stabil romot szeretnék rátenni majd az olvasottak alapján. Azt kérdezném, hogy ez a metódus még aktuális?
-
divan
őstag
Sikerült kinyitnom a bootloadert. Feltettem rá a twrp-3.3.1-25-raphael-mauronofrio.img, működött is, megcsináltam a törléseket, ahogy itt van írva. Recovery reboot után fastboot bootloop lett belőle. ADB-vel látszólag felmegy a twrp, nincs hibaüzenet, két okay van, de nem bootol twrp-be. Stabil xiaomi.eu romot szeretnék rátenni. Most töltöm a fastboot romot, hogy helyrehozzam, de utána másik twrp-vel kellene próbálkoznom?
-
divan
őstag
válasz Alonso69 #2909 üzenetére
Köszönöm, azt választottam. Végül eu beta lett belőle. Viszont nem a legfrissebbet tettem fel, letöltöttem a frissítést, de nem telepíti, mondván, hogy az internal storage is encrypted. Mondja is, hogy menjek a recoverybe, oldjam fel, majd onnan telepítsem. Viszont ott sehol sem találom. Hová menti a letöltött frissítést?
-
divan
őstag
válasz Alonso69 #3050 üzenetére
Megvan a megoldás. Kerestem a görög TWRP-t (nem találtam) ennek kapcsán olvasgattam azokat a hozzászólásokat, amiben szerepel a "TWRP" szó, és ott találtam (#519) hriska hozzászólását, megcsináltam az adattörlést a kameránál, és most már MI 9T Pro a vízjel.
(#3055) Cane
Viszonylag sötét volt, csak tartottam az ölemben, nyilván be is mozdult. Nem az volt a lényeg, a vízjel. -
divan
őstag
Nekem is gondom van a mobilfizetéssel. Szerintem azóta, hogy romot cseréltem xiaomi.eu-ra. K&H Mobiltárcával használnám, benne van a kártya, azelőtt fizettem már vele. Ha odatartom a terminálhoz semmi nem történik, mintha ki lenne kapcsolva az NFC. Ki-be kapcsolgattam, kártyát töröltem, újra hozzáadtam, semmi. Az NFC-t nem lehet valahogy tesztelni?
-
divan
őstag
twrp-3.3.1-25-raphael-mauronofrio TWRP-t használok jelenleg. Mikor ki akarok lépni belőle, jön egy üzenet, hogy: Szeretné telepíteni a hivatalos TWRP alkalmazást?
Telepítsem ezt, előrébb leszek vele? -
divan
őstag
válasz Alonso69 #3722 üzenetére
Tapasztalat a Candy kernelről: Nekem határozottan jobb lett az ujjlenyomat olvasó, nagyobb biztonsággal ismer fel. Mintha az üzemidő is javult volna némileg. Az ujjlenyomat miatt határozottan megérte feltenni.
Érdekes viszont, hogy miután feltettem, az időjárás widgetem eltűnt. Gondoltam felteszem újra, de az eddig teljes képernyőszélességű widget kisebb lett, és sehogyan sem tudom nagyobbra venni.
Mindegy, megérte a csere. -
divan
őstag
Nekem Bip van, amin be van állítva a Bluetooth eszközzel feloldás, de nekem kb. 5 alkalomból kétszer ugyanúgy kéri az ujjlenyomatot.
-
divan
őstag
Megcsináltam én is TWRP-ből a frissítést MIUI 12-re. Felment gond nélkül. Elég IOS utánérzése van a dolognak, de tetszik.
Bejött egy rakat AOD téma, de ezeknél bejátszik némi "csirkeláb"
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
Eu Stable, kijött a V12.0.2.0 OTA-n. Csak persze letölteni nem tudja.
-
divan
őstag
Nekem 12.0.2-nél előjött egy hiba. Sokszor mikor csöng a telefonom, előveszem a zsebemből, és teljesen fekete a képernyő, nem tudom fogadni a hívást. Meg kell nyomni a bekapcsológombot, utána tudom feloldani ujjlenyomattal, majd a hívás a háttérben van, még onnan is elő kell szedni, és csak akkor tudom felvenni. Eszembe jutott, hogy 12.0.1-nél csináltam Dalvik cache törlést, de 12.0.2-nél elfelejtettem. Okozhat ez ilyet? Bementem TWRP-be, a törlésekhez, ott olyat lehet választani, hogy Dalvik/ART-gyorsítótár, Gyorsítótár. Ezt a kettőt ugye lehet törölni anélkül, hogy adatvesztés lenne?
-
divan
őstag
válasz Acélfarkas #4216 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam. Kíváncsi leszek, ez a hiba megoldódik e?
-
divan
őstag
Ennek a 11-es verzióján még használtam, és működött is, alapból benne volt, nem kellett semmi telepíteni hozzá. Azóta 12-esre frissítettem, de már nem tudom kipróbálni, a mai napon eladtam a telefonom. Előtte évekig Iphone-om volt, bár ez a telefon nagyon tetszett, de az Androiddal sajnos nem tudtam megbarátkozni, így visszamentem IOS-re. Köszönöm mindenkinek a segítséget mindenben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...