Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz laci laci #4850 üzenetére
Akkor ha jól értem most fent van a szükséges vendor, ha lecserélem a ROM-t akkor TWRP alól a vendort ne töröljem és rendben lesz? Köszönöm a segítségetek.
Egyébként most nem tűnik problémásnak az akku merülés, biztos valami gebasz lehetett a gyári rendszernél (mármint csak nálam, nem általánosságban).
Egy dologban akadtam el most: a legördülő irányítóközpont nagy ikonjai tetszenek, de lecserélnék egyet, viszont erre nem találtam lehetőséget, lehetséges a csere? -
citkar
addikt
válasz laci laci #4852 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem ikont cserélnék le, hanem az egyik gombot, mármint annak a funkcióját. A kicsiket cserélgethetem a legördülő menün, hogy legyen némítás, zseblámpa stb, de a négy nagy tégla alakú gombokat nem tudom módosítani. Az "adatforgalom" gomb nekem nem hiányzik.
-
Alonso69
senior tag
Hali.
Egy pár AOD mtz [link] bármilyen Miui 12 rom-ra alkalmazható,Miui account nélkül is.
Telepítés a Beállítások/témák /My themes ,itt ki kell választani azt amelyiket akarjuk.
Ezután lehet alkalmazni a Find more/My account menüből.igy [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Eu +EVG béta verzió (legfrissebb innen tölthető [link] vannak a képek.
Ez a kedvenc [kép] lépés számlálóval.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
jonnyjoker01
veterán
Csak az adatforgalom cserélhető lépésszámlálóra vagy aktív kijelző használatra. A kis háromszögre kell rányomni a buborék jobb alsó sarkában.
@ricogsm: valami akkor nem jól van beállítva nálad, wipe data-nál nem szabad bepipálni azt hogy wipe media (vagy azt kell bepipálni hogy wipe data without wiping media). A lényeg hogy ne nyúljon a data/media-hoz (belső tárhelyhez) a recovery.
Ezt kell kiírnia pontosan ha wipeolod a /data-t:
Wiping data without wiping data/media ...
Done.[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Strauss
senior tag
Sziasztok !
TEgnap elkezdett a messengerem hülyéskedni , nem mindig kapom meg az üzeneteimet ,,csak ha megnyitom a messengert. Az a furcsa , hogy mondjuk olyan 60-40 % mi történhetett tegnap óta? nem állítottam semmit , nem telepítettem semmit...
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Alonso69
senior tag
válasz Blackphant'r #4863 üzenetére
Szia 😀
Nagyon szívesen.
Ebből kiindulva, nem kevés levelezés ,próba után sikerült magyarositani ezt az AOD-ot,sőt egy kis plusz is van benne.
Sima AOD szöveggel [link]
A plusz [link]
Telepítés ,egy pár hozzászólásal visszább . Nem mókolt rom-ra is jó "elvileg" nem tudom kipróbálni.
Ilyen lesz [kép] [kép][ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
karit
csendes tag
Sziasztok! Mitől lehet, hogy a Chrome app két hete folyamatosan magától elindul és ha kilépek belőle, fél óra múlva a teló újabb feloldásakor megint ott virít a Chrome kezdőlapja? Néha BET-es reklámok lapjai is megjelennek benne kéretlenül, meg "Magyar Postás" iPhone nyerés és egyéb szemetek.
Gyári ROM, minden mókolás nélkül (MIUI Global 12.0.2 Stabil). Egyetlen nem Play-es apk-t raktam eddig fel, már vagy három hónapja (azóta töröltem): 'com-boldbeast-recorder', az okozhatta? A Chrome maga persze nem távolítható el, csak a frissítése, de sem az, sem a Chrome erőszakos leállítása, cash törlése nem segít.
Marad a factory reset? :S
[ Szerkesztve ]
-
Strauss
senior tag
válasz Blackphant'r #4875 üzenetére
Ha már engem pingeltél meg... Konkrétan én az EVG próbáltam , nem a masik at.Azzal nem ment a dirty.
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
rigoberto
őstag
Nah, jól leült ez a topic is, mint az iszap. :/
-
rigoberto
őstag
válasz kelly416 #4883 üzenetére
Illetve akinek nem jó épp, az árulja.
Mint többen innen is a topicból láttam hirdetik bőszen..
Csak tudnám mit vesznek helyette?
Valami notchos unalmast?
Mert ár-érték arányban ez a legjobb készülék, a notch és lyuk mentes kínálat jelenleg pedig nagyon sekélyes, mondhatni nincs is..[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
válasz Bathorypeter #4888 üzenetére
Azért ennek sem olyan rossz..aki profi fotós az meg úgysem a telefont használja ilyen célra.
-
laci laci
addikt
válasz Bathorypeter #4888 üzenetére
Hááát,inkább többet tud de,hogy jobb az azért annyira sok különbség.Mèg mindig használom a mi9t-t és a mi10-et is,de...
Citkar 4877-re válasz:telegram [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Bathorypeter
tag
válasz Bathorypeter #4896 üzenetére
-
ricogsm
őstag
-
kelly416
veterán
Csak engem őrjít meg az "ajánlás" amikor telefonálni akarok? Alapjáraton van a "kedvencek, legutóbbi, névjegyek" triumvirátus, de sokszor ajánlott vagy javasolt névjegyeket mutat amikor tábökök a telefon ikonra, és nincs is oldalra söprés opció, csak bele tudok bökni a tárcsázóba és akkor tűnik el ez az ajánlott névjegyek hülyeség. Ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest