- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenQhunria
tag
Kedves GCam tulajdonosok, ki melyik verziót használja és milyen beállításokkal?
Képeket csatoljatok kérlekTitkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
bear_
aktív tag
Be lehet valahogy állítani, hogy a lezárt képernyőn megjelenő értesítésjelzés ne csak egyszer villanjon fel?
-
Mezcal
addikt
válasz BenQhunria #3156 üzenetére
Nálam a gcam rosszabb képeket csinál, mint a gyári. Belenagyítva zajos.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
syler123
veterán
Úgy fest hogy most beállt az akkuidőm. Lehet elmarad a bootloader nyitás + romolgatás.
Letiltottam ugye sok sok appot.
Most úgy állok, hogy készenlét 24 óra, Képernyő 3 óra 2 perc. Hanghívás 49 perc.
És jelenleg 50%-on van az akku.
Ez jó arány, ettől sokkal jobb nem lenne custom rommal sem gondolom.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Melyik gcam verziót érdemes feltenni, amibe nem rejtettek meglepetés kémprogramot?
-
SlayerSub
tag
Vásárlás előtt állok, és annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire indokolt a 128as verzió megvétele? Tehát mennyi hely marad a rendszer és alap appok után a 64es verzion? Nem fogok blueray filmekkel kacérkodni, ezért ha nem muszáj nem adnék plusz pénzt ki fölöslegesen. Köszönöm a válaszokat.
-
őstag
Sziasztok! Global ROM-on mi a legfrissebb verzió, és van-e már infó a 11.2-ről a telefonnal kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
-
-
Cane
őstag
válasz rigoberto #3189 üzenetére
Persze, nem létfontosságú az új verzió, mert ez is jól működik, egyszer sem fagyott, indult újra. Pl. Urnyx gcamot frissítettem a legújabbra de az kilépett ha videora vagy beállításokra nyomtam. Vissza kellett tegyem a január 16-i verziót, mert felette mind bugos volt. Szóval nem mindig a legújabb a legjobb.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
ricogsm
őstag
Feltettem a xiaomi.eu romot CN régiót. Meguntam a Evolutiont.
Azt tapasztaltam,H a TWRP ben feltűnik az "Unable to mount image" piros felirattal.
Ki találkozott ilyen hibával?
Találtam egy leírást hozzá ez segíthet? [link]MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
jonnyjoker01
veterán
Találtam egy új romot ami most a kedvencem, mégpedig a Masik X11-t. Ez egy miui főzött rom, ami az eredetit hivatott jobbá tenni. A fejlesztőcsapat rendkívül sok mindent optimalizált, a rendszer a legsimább az összes próbált főzött rom közül amit próbáltam (igen, simább és gyorsabb, mint az AOSP romok). Egy hatalmas plusz benne, hogy felére csökkentették az input lagot, ami miatt jobb élmény navigálni a rendszerben és gépelni (és játszani).
Habár az alap MIUI rendszer is tele van funkciókkal, a Masik sok extra hasznos funkcióval rendelkezik, csak hogy egy példát említsek, pl. a MIUI zene alkalmazásba épített YouTube integráció.
Telepítés menete: letöltött zip telepítése recoveryben, majd a Disable Force Encrypt futtatása (mivel frissíti a legtöbb firmware partíciót). Indítás után oroszul fog bebootolni de Google bejelentkezés után azonnal válthatjuk a nyelvet magyarra.
Üdv. Johnny
-
Alonso69
senior tag
válasz ricogsm #3193 üzenetére
Csatolni kell a System mappát
TWRP /Csatolás/ pipa a System-nél.
Vagy egy másik Twrp telepítése,az EU rom ad ilyen hibát.Próbáld ki ezt az Escobar Rom-ot [link] 100%, hogy tetszeni fog ,már egyszer megosztottam,de most megint,mert annyira jó.
Masik X11 nincs benne magyar nyelv ,egy pár hete próbáltam ,itt megosztottam, [link] ......vagy mégis van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
laci laci
addikt
válasz Alonso69 #3198 üzenetére
Nincs benne sajnos és txt-ben más a számítás és így nehéz is belerakni a magyar nyelvet.Sajnos nincs az említett rom mi9t-hez.De szereztem közbe egy mi köze 10-et is,ahhoz meg végképp nincs szinte semmi.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest