-
IT café
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz Peaceliker #3744 üzenetére
Nekem fel sem tűnt, meg amúgy sem érdekes, ha 1-2 pixelsort kitaka. Egy telibe hatalmas karc a kijelzőn rosszabb lenne imho.
Más:
Nem tudom, hogy tudjátok összekarcolni ilyen hamar a kijelzőt. Kulcsot tesztek mellé? Elvileg még az sem karcolja meg az üveget. Ebben a vidiben tapétavágó késsel esik neki a csávó és nem karcolja meg. Jerry vidijét meg már többször is linkelték, itt látszik mit bír. : D -
BoneDragon
veterán
válasz kristof123 #3751 üzenetére
Siman karcos lesz zsebben is ugy hogy nincs mellette semmi. A pici porszemek a legrosszabbak. Nekem anno az S8+ a kijelzon 3 nap utan lett egy brutal mely karc hosszan, de ugy hogy soha nem tettem melle semmit es a zsebemet naponta tobbszor is kiforditottam kiporolni... ezek a kis apro por/homok szemcsek total szed tudjak b*szni a telefont es nem lehet elkerulni folia nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
Az uveget mar a homok is megkarcolja.
A fem puhabb, mint a homok, kvarchomok.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bugatti63
csendes tag
válasz undercover #3727 üzenetére
Két újjal húzd szét a képet !
-
Jeffi
aktív tag
válasz BoneDragon #3752 üzenetére
Én is napi többször kifordítom a zsebet kiporolni, és így is van rajt egy kissebb, de elég mély karc. Meg rengeteg halványabb. 1 hónapos telefon
[ Szerkesztve ]
X1X
-
KamuMazsola
őstag
Ingzsebben hordom általában, egy hét alatt talán kétszer volt nadrágzsebben, azt a felső szélén lett egy kb 7 mm hosszú karc, amibe bele akad a körmöm. Szerintem ez nem is üveg. Anno a nyomógombos telóra nem volt tg, mégsem gyűjtötte így a karcot.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
sandró60
addikt
Egy kérdés?
Nektek is nem érzékel a "közelség"érzékelő akkor amikor perem széléhez teszed a fülednél a telefont?Tudni kell,hogy ott fent a perem szélén van a hangszóró azt hittem párszor,hogy nem hallom,de amikor a peremet lejjebb teszem akkor egész hangosan lehet hallani csak akkor az érzékelő megbolondul-néhányszor a menü jött be telefonálás közben[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz twollah1976 #3750 üzenetére
-
R a y
senior tag
válasz sandró60 #3757 üzenetére
Közelség érzékelő az kijelző alatt van, ha eg másik telefonnal a kamerát elindítod akkor látod hogy villog az infra. Nekem hál istennek már 3-4cmről érzékel és lekapcsol a kijelző. Note 5 alatt nekem rosszabb volt, ott telefonálás alatt nekem is felvillant a kijelző.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Userlook
tag
Üdv mindenkinek.
Volt már olyan hogy valakinek teloja berakja magát fastbootba? Mert nekem előfordult úgy volt hogy képeket nézegettük rajta és oda adtam a haveroknak hogy nézek meg ő is utána meg úgy adta vissza hogy nagyban virított rajta a fastboot felirat. Újraindítás nem segített csak a ki és bekapcs. Néha fura dolgokra képes a teló.
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
kristof123
őstag
(#3752) BoneDragon:, (#3753) twollah1976: (#3755) Jeffi: és (#3756) KamuMazsola:
Akkor szerencsés vagyok, vagy nem tudom. Kb 15 napig nem volt rajta TG és 0 karc van a telón. Mondjuk belegondolva az előző telefonomon sem volt karc, pedig rémlik, hogy elég sokáig használtam védő nélkül. -
KamuMazsola
őstag
válasz kristof123 #3761 üzenetére
Eddig nekem sem volt karcos, de ez az üveg, ami ezen a telón van, kritikán aluli.
Üdv.: KamuMazsola
-
tothandras80
tag
válasz Darko_addict #3747 üzenetére
Próbáltad? Vajon erről 9es Androidra vissza lehet térni?
-
hzd
csendes tag
válasz KamuMazsola #3732 üzenetére
-
ollie`
csendes tag
válasz KamuMazsola #3763 üzenetére
Én több mint egy hónapja használom kijelzővédő nélkül és nulla karc van rajta.. Pedig fémiparban dolgozom :D bár vigyázok is rá, munkahelyen soha nem teszem zsebre stb..
-
BoneDragon
veterán
válasz KamuMazsola #3763 üzenetére
Ugyan olyan mint a tobbi, attol fugg mivel erintkezik.
-
Darko_addict
őstag
válasz tothandras80 #3764 üzenetére
Ma délután tettem fel. Ha követted az előző EU bétákat, akkor nem fogsz nagy változást látni, kis apróságok lettek behozva és talán gördülékenyebb a rendszer. Ha régiről jössz, akkor rengeteg az extra benne. Szerintem nem lehet visszamenni! Bár azt írja, hogy nincs Anti-rollback Protection, de én egy korábbi szituációban nem tudtam régebbi verziószámút feltenni. Kell hozzá az új TWRP, sokaknak bootloopol nélküle.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
szpali
addikt
Tegnap sikeresen beköltöztem a telefonra (közel 2 hónapja vettem )
Azt az egyet nem értem, hogy be van állítva a MiFit-ben, hogy hagyja nyitva MiBand, Smart Lock-ban is ott figyel a Home location és minden BT eszköz, amikhez köze lehet, ennek ellenére minden alkalommal kéri az ujjlenyomatot/mintát/arcot...
Mit rontok el?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
R a y
senior tag
Köszi, most akkor egy ideig offolom a gcamot!
Kíváncsi leszek erre. Már minden google cuccot próbálok offolni, de a google photost egyedül nem tudom.[ Szerkesztve ]
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
R a y
senior tag
Az a baj, hogy én sem értem. Most 3 hétig jó volt, de most megint nem. 3 héttel ezelőtt meg rekordfogyasztásom volt, 87,2%ot evett a play services...
-
törölt tag
Hali.
Nincs valahol egy lépésről lépésre leírás Xiaomi Mi 9T Pro esetében a bootloader nyitasrol, és a legujabb EU rom telepítésrol? -
kurion
senior tag
válasz #04441088 #3778 üzenetére
Ajanlom mi mix 3 összefoglalót. Bl nyitás teljesen megegyezik.
Többit xiaomi.eu oldalon fent van.
Kérdés esetén tudok segíteni, pénteken csináltam én is.[Összefoglalóm] bár nem olyan részletes. Twrp-t xda rol töltöttem, minden mást xiaomi.eu-rol.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
mizoli
addikt
A Google Play Services szereti ébreszteni, ébrentartani a telefont. Őt magát azonban nem lehet úgymond "optimalizálni", azaz elküldeni csicsikálni, csak pár custom romban.
MIUI alatt is megoldás, hogy van rá két Magisk modul, én a Sysconfig Patcher-t használtam. Ez lehetővé teszi, hogy az akkumulátor optimalizálás menüben a Google Play Services is kiválasztható legyen, mint optimalizálható alkalmazás.Természetesen ez az egész csak root-tal működik.
-
szabi__memo
nagyúr
-
SH4D0W2011
őstag
"Tegnap sikeresen beköltöztem a telefonra (közel 2 hónapja vettem )"
Jó látni, hogy nem csak nekem tartott eddig.Egyébként említettétek többen is a napokban, hogy mintha gyorsabb, pontosabb lenne az ujjlenyomat olvasó. Eddig nekem, ha normálisan megfogtam a telefont és így a hüvelykujjam kb. átlós irányban ért az olvasóhoz, szinte sosem oldott fel, mostmár viszont így is tök jól működik, szóval ezt én is meg tudom erősíteni.
-
szpali
addikt
válasz SH4D0W2011 #3784 üzenetére
"Jó látni, hogy nem csak nekem tartott eddig. "
Nem szállítási anomália volt az oka, Lurdy-ba besétálva "polcról lett levéve"
Egyszerűen nem volt időm rá[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
instantwater
addikt
Összefoglalóhoz:
A Viber értesítés megoldása a szokásos Xiaomi memóriaoptimalizálás kikapcsolása, lakatolás, és autostart engedélyezés.
Ami kicsit bonyolultabb, és sokakat érinthet, az a Gmail értesítés megoldása.
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Hol van MIUI 11-be a helymeghatározás? Azokat a beállításokat keresem ahol lehet akku kimelot is kapcsolni... Most csak szimplán egy bekapcs gomb van.. -
félisten
válasz #04441088 #3785 üzenetére
Nekem már jó ideje ilyen 5 órában kimerül minden wifin. Mobenten 3-ba. Semmit sem változott, használom. Sőt úgy kell érteni, hogy közel 0-100 között ennyi, nem mint régen 66% akkura jutott legalább 6 óra SoT. Minden normális mégis ennyit megy.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kurion
senior tag
TWRP-hez majd kiegészítés, ha TWRP-t indítasz és jelszót kér akkor az a jelszó a telefon zárkódja, ha nincs zárkód előtte be kell 1-et állítani, csak úgy tudsz belépni. (Back gombbal be tudsz lépni csak a tárhelyet nem éred el, itt újra tudod indítani a telefont)
Ha rajzolt mintád van, akkor
1 2 3
4 5 6
7 8 9
Erre a mintára kell elképzelni a rajzod és a töréspontokon lévő számokat beírni."Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
R a y
senior tag
Életem első asztrofotója, és sikerült egyszerre 4 hullócsillagot lekapni.
Nyers kép: [link]
Kicsit moddolt: [link]
Annyira nem rossz a kamerájaHa olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Hansz792
csendes tag
Sziasztok, tervezek Mi 9T Prot venni, és az lenne a kérdésem, hogy mennyire "future proof" a telefon. Főleg netezésre fotózásra használnám néha befigyel egy két játék, de a fő követelmény az lenne számomra, hogy 2-3 év után se akadozzon.
-
titán
válasz PowerBuldog #3799 üzenetére
Ami ugyanaz a darab szilícium, plusz egy kis OC, néhány százalék
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest