Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz havri1 #18846 üzenetére

    Úgy tűnik, hogy még az érintésérzékelő is működik, mert amikor zenélni kezdett (naptár/ébresztő lehetett, mert a SIM-et úgy emlékszem, hogy addigra már átettem egy régi kacat tartaléktelefonba), akkor felfelé elhúztam rajta az ujjam, és azonnal elhalkult.

    Nekem kicsit fura, hogy miért nem villan fel a képernyőn még pár pixel/csík/folt se pár másodpercre, ha nincs pókhálósra/szilánkokra törve, csak pár vonal mentén végigrepedve. Mások még vígan tovább szokták használni a sokkal csúnyábbakat is. Kb. csípő, max mell magasságból eshetett le, és "gyári" szilikontokban, ami nem is ment szarrá (kimattult egy sarka, de nem lukad ki).

    Nyilván nem sok értelme van megjavíttatnom a használt ár >>50%-ért így, hogy a mérete és emiatt, hogy könnyen és sokszor kiesett a zsebemből, ha ma kéne új telefont választani, megint <=5.5" méretet szeretnék, nem >=6"-t, hogy újra összetörjem.

    Még az is lehet, hogy nem is leejtettem, hanem beraktam egy szűk farmerzsebbe (magas vagyok, de vékony, és úgy rémlik szűk farmer volt rajtam), és leültem befűzni a cipőfűzőmet. Józanon már tapasztaltam, hogy ez nem működik, de tegnap iszogattam, így elfelejthettem.

    A javítás mellett az szólna, hogy lássam a már fogadott/nyugtázott SMS-eket, illetve ne kelljen újra "belakni" egy friss OS-t. Főleg, hogy mindenen van 2FA, és persze ez a telefon a második faktor, úgyhogy recovery-t kéne játszanom egy kacat account-al. :(
    .... és a méretén, "sikamlósságán" túl azért szerettem, fura lenne visszatérni egy csiga lassú telefonra.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák