- AliExpress tapasztalatok
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallimi
tag
Na miután belaktam a rendszert használtam a Bluetooth-os dolgokat, minden okés volt de csak kb 2 órát. Majd hívni akartam egyik kártyáról sem ment, így kezdődött reggel is. Majd újra indítás után ugyanúgy nem működik a Bluetooth. Na ilyenkor mi van . miui 12 stab eu raktam fel.
-
gallimi
tag
Na felraktam az utolsó v11 eu stabot eddig minden ok. Teszt van.
-
xy.zsolt
őstag
2napja felraktam a legutolsó frissítést.....azóta mintha jobban zabálná az akkut, de még figyelem egy napig. Ha így marad akkor visszarakom egy régebbi verzióra.....a kérdésem az, hogy ezt megtehetem úgy ahogy eddig, pl egy már lementett (legjobbnak tartott) júniusi frissítésre? Nem okozhat semmilyen galibát?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
havri1
félisten
válasz xy.zsolt #18565 üzenetére
Én sok mindent kilövök. Eleve azokat az alkalmazásokat,amiket nem használok, tiltok. Health meg pár dolog. Szinkronizálásokat isminimumra, Mi, Google.
Helymeghatározás ki, automatikus indítás csak 2 app. Altatás minden, memória törlés kijelző kikapcs 1 perc után.
Este 20-08-ig akkumulátor kímélő on, ez korlátoz sok háttérfolyamatot.havri
-
havri1
félisten
válasz xy.zsolt #18567 üzenetére
Az én felhasználási szokásaim mellett, így cirka 2 éve alatt megszoktam, hogy naponta 2x töltöm.
Most elég 1x, több mint 24h-t kibír úgy a telefonom, hogy 25% körül van 22,5 óra után
Accu Battrey alapján így átlagosan (vegyes) 3.3% per óra. Idle 1,2% per óra.
Itt azért sok telefon és volt elég sokat használva. Ennél sokkal jobb stat is kijött.
Éjjel pl 0,4-0,8% per h a merülés.[ Szerkesztve ]
havri
-
xy.zsolt
őstag
válasz havri1 #18568 üzenetére
Eddig nekem elég volt a napi 1 töltés 30-80-ra.....tegnap 2x tettem ugyanezt, pedig a szokásos volt minden. Ezért a dilemmám
Most láttam alin hogy a Poco x3 215 EUR....plusz vám, áfa, stb ha nem esik át a szitán.[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz havri1 #18572 üzenetére
Nem, mert azt sem tudom mik ezek és hol, hogyan kell. Nem vagyok én akkora ász ám ebben a témában Ha megtennéd, hogy PM-ben leírod akkor megköszönném....most sajna indulnom kell, de este foglalkoznék ezzel. köszi
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
Őszintén: mi az a plusz, ami a gyári G.Stabil tényleg stabil, gond nélküli működését megéri lecserélni. Mert másról sem olvasni itt, mint holl ez szar, hol az nem müködik, eltűnik, zabálja az energyt, kilép, stb-stb. Komolyan mondom, a stabilra kiadott frissítéseket felrakom és minden flottul müködik lassan 2 éve. Csak pislogok, milyen hibákról írtok. Szóval miért éri meg lecserélni a gyári működőt egy hektikus zsákbamacskára? Minden pénteken csak a para, hogy vajon kijavították-e, lesz-e újabb hiba, etc. Választ előre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
válasz havri1 #18577 üzenetére
Oké Havri, a nők is azt mondják, a méret a lényeg, a 12 meg nagyobb egy egységgel . Google cuccokat már gyopáltam, amiket nem használok. Tiltással, amit lehetett töréssel, de van, amit használok. Elfér, mappába dugtam, nem is látom. Tárcsázó: rohadt keveset tárcsázok, név alapján hívok. De müködik az is rendesen. Az újdonság érdekelne, mert látvány már itt is van a stabilon, animációt meg kilövöm, nem kell. A tudat valóban játszik, hogy ha van újabb, akkor azt tegyem fel, de a ratio meg azt sugallja, hogy ami müxik, azt ne baszarintsam el. A ropogós 12 meg a jobb akku merítést hozta csak, ahogy innen kitűnik. Szóval így nem lenne felhőtlen a nagyobb szám tudata Ha a tényleg számító pluszról dobnál infót
-
havri1
félisten
Én most így konkrétan nem tudok neked mit mondani, ugyanis soha az életben nem használtam globalt, stabilt főleg nem (amúgy a stabil csak mint tudjuk egy elnevezés). Lásd előbb pár nappal, srácnak BT gondja volt, egy hivatalos stabil kiadással.
Annyit tudok, hogy tegnap jött vissza szervizből a régi mi5-öm, azon miui 11 van. Alig találtam meg benne dolgokat.. Nagyon sokban más, kinézettől kezdve, menürendszeren át. Én megszoktam.
Ami fent van, és fut a háttérben, az fogyaszt, lassít, nyilván nem sokat, de ha több ilyen van, az igenis lehet hatással a rendszerre. Sok rendszerappot nem lehet eltávolítani, tiltani. Pl nekem térképet nem sikerült ha jól emlékszem. Google fotó stb stb[ Szerkesztve ]
havri
-
kurtuzov
senior tag
válasz xy.zsolt #18561 üzenetére
EU 8.20 sokkal jobban bírta szerintem akkuval mint a 9.04
~7 órás endomondo track után ~10% körül maradt 8.20 nál, két hétre rá csak 3%.
Azért nem teljesen ugyanaz, mert talán kicsit több böngésző/térkép nézegetés volt megállásokkor 9.04 mellett, illetve amikor 3%-on kilőttem minden appot és a GPS-t is kikapcsoltam akkor utána maradt 3% illetve egy óra múlva még 30 percnyi endomondo használat is belefért és maradt 3% az akku...
Hamarost újra kipróbálom de ezúttal viszek power banket tartaléknak. -
azorahai
csendes tag
válasz havri1 #18487 üzenetére
Szia!
Nem tudtam hogy custom romra gondoltál, azt hittem a kolléga global stable releasere gondolt. Gondolom Ő sem tudott az eudev custom romról, vagy nem szeret vele pepecselni, és inkább megvárja a hivatalos updatet amivel nem kell trükköznie.
De örülök, hogy jó az eudev is, virágozzék minden virág. -
gallimi
tag
Nekem úgy néz ki jó a Bluetooth. Most már második napja. Van kapcsolat az órámmal. Viszont szeretnék egy dolby digital plust felrakni, de nem találok egy jó leírást ill. linket. A youtube-on száz féle és mindegyik más telepítés. Tudnátok ebben egy kis segítséget adni. Köszi
-
Steve1207
veterán
válasz gallimi #18582 üzenetére
Simán Magisk alól telepíted a magisk-es modult az adott android verzióhoz valót vagy twrp-ből a sima twrp-s változatot, amelyik kényelmesebb.
[link] ez a fő fejlesztési linkje, hogy Mi8-on, pláne MIUI alatt hogy működik az passz, lehet behal az egész és crash-el, van akinek nyűglődik még AOSP alatt is. Utána kell olvasni, hogy melyik változat mi alatt megy rendesen..
-
xy.zsolt
őstag
8 órát állt a polcon a mobil, hozzá sem nyúltam és zabált 20%-ot....ment a francba a 9.04 és feltettem a 9.03-at helyette....úgy néz ki működik jól, de kíváncsi leszek a "fogyasztására"
-
darvinya
titán
Hétfőn elvileg megkapom Poco F2 Pro-t.
Így búcsúzok tőletek. Köszönöm a segítséget.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok!
1: Mi vajon mikor kapjuk meg a hivatalos MIUI12-t? a feleségem MI MIX2S-én már egy hete települt.
2: Egy problémám lenne, ami igaziból a feleségem MI MIX2S-énél is fennál(t)... LG TV-nk van 2 is... Egész sokat használom a kivetítés funkciót... Eleinte tök jól ment, aztán a videók elkezdtek keresztül akadni, a hang pattogott... aztán egyre nehezebben akart rácsatlakozni a TV-re.. Mostmár oda jutott a telefonom, hogy látja a TV készülékset, de nem tud rá csatlakozni... Egyik TV-re sem tud csatlakozni... feleségem MI MIX2S-ével próbálva először pöccre rá tudtam küldeni a TV-re a teló tartalmát, majd az is elkezdte ezt csinálni hogy egyre nehezebben-egyre nehezebben...
Ez valami egyedi hiba, vagy ismert issue, esetleg van rá megoldás?
Köszönöm előre is -
havri1
félisten
Amit találtam itthon cafele üveget, felraktam akkor. Nagyon prémium, tényleg minőségi, szép volt a kép, látható a különbség!
De..
2 fajta van. A notch körül van változás. Nekem a kis lyukú volt, sajnos a közelségérzékelőt zavarta, hívás közben sokszor éledt a kijelző, nyomkodnltam a kijelző. Ma reggelre meg a jobb felső sarka levegős lett így 1-2 hét után. Este semmi baja nem volt még. Nem bírtam konyomni a levegőt, elengedte. Hogy egyedi vagy nem. Passz.. Lehet ha picit arrébb került volna az üveg a szenzortól, első hiba nem jelentkezett volna, passz.
Most ment fel egy gagyi meginthavri
-
Steve1207
veterán
+1, nekem is ilyen volt rajta. Nálam 1,5 év után már észrevehető volt, hogy nem úgy csúszik az ujjam. Vagy hamarabb megtapad vagy a kosz tapad meg, de már nem tetszett, ég és föld most anélkül használni. Az viszont kétségtelen, hogy nagyon jól bírta.
A jóval kevesebbet használt cégesen a drágábbnak fél év után meg lepattant a sarka, pedig kb asztalon vagy táskában van....
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A MI8 tzelefonom leesett kijelzőre lefelé, üvegfólia nem tört, viszont a kijelző tetején és jobb oldalán el kezdett terjedni egy lila folt. Az érintést nem érzékeli. Menthető még, egyáltalán érdemes vagy kuka a telefon?? -
xy.zsolt
őstag
Ez a retek máv start rendszer nem engedi az app-ban a képernyőmásolást....nincs mobilnetem, csak wifit használok az meg hol van a vonaton hol nincs. Hogyan lehetne még próbálkoznom a képernyő mentésével a három ujjas technika helyett? Ja és persze olyan lehetőség nincs hogy jegy letöltése
Megoldodott.....net nélkül is látható az app-ban a már megvett jegy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kompakt vízhűtés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest