- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- DIGI kábel TV
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Karavik, az időjárás alkalmazásnál, ami van Neked melyik adatbázist célszerü kiválasztani? Accuweather vagy forecast? Esetleg még mást is be kell állítani?
-
Karavik
veterán
válasz Peter.70 #17551 üzenetére
AccuWeather vagy Foreca érdemes használni. Nekem most AccuWeather van beállítva (alapértelmezett).
Autostart, engedélyek kell neki + én a 4x2 M8 widgetet szoktam testére szabni ahogy a képernyőmentésen látod
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
randras_83
addikt
válasz Peter.70 #17518 üzenetére
Nekem gpay mögött revolut van simán működik, csak revolutban trükközni kellett a címmel. Virtuális kártyát ha van el kell távolítani, megadni egy angliai címet revolutban, létrehozni egy új virtuális kártyát, ezt elvileg gpay felismeri, utána visszaírni a címet revolutban a magyarra és kész is
https://www.flickr.com/randras83/
-
kuksa90
őstag
Magisk- ot hiába telepítem az új Eu rom-ra, "nincs telepítve" az üzenet...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Karavik
veterán
Ez megvan? Új ROM frissítés elérhető animáció: [link]
Nagyon állat, ez a MIUI12 tiszta eye candy...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
darvinya
titán
Ez a közép navigáció bár csak EU ROM -on van?
Mert Stabilon nincs.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Karavik #17565 üzenetére
Kösz.
Másik kérdés, hogyan lehet beállítani, vagy kiiktatni a kötelező net kapcsolat SIM-ek esetén?
Azaz, ha 2-es SIM adja net-et, de 1-es SIM-nél hívás van, akkor váltson át arra.
Mert most vagy 1-es SIM, vagy 2-es SIM lehet a net, nem tud váltani automatikusan.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
havri1
félisten
Felraktam a 28-as eu romot. Előtte a 3.19 volt.
Halkabb a hívás sokkal.havri
-
Istuu15
senior tag
A letöltő alkalmazásnál ha jön az értesítés, hogy letöltöttem valamit akkor 2x kell törölni az értesítést. Ez miért van amúgy így? Csak én nem látom benne a logikát?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #17579 üzenetére
Beszélgetés közben nyomkodtad a hangerőfel-t? Nekem jó telenor alatt....
-
htctopaz
tag
Sziasztok!
MI8SE-ről váltanék RN9S-re. ég április elején rendeltem egyet a Gearbest-től. vissza is igazolták, és elküldték szállításra a DPD-nek ápr 10-én. A nyomkövetés most is itt áll azóta is. Ha tud valaki hogy mi várható illetve mi a megoldás kérem írjon! -
g_g_g
Topikgazda
válasz htctopaz #17581 üzenetére
Szerintem itt tedd fel a kérdésedet, itt kimondottan az ilyen ügyekben tudnak segíteni mint a tied is.
Külföldi rendelések topik -
havri1
félisten
válasz huliganboy #17583 üzenetére
Holnap kipróbálom, hogy nem e a VoLTE kavar be ezen a romon.
havri
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #17585 üzenetére
Valami bétás cucc lehet, nálam is ugyanaz, mint nálad...
-
Karavik
veterán
válasz huliganboy #17585 üzenetére
De megy nálad is meg mindenkinél a 20.5.28 ROM-al csak kell hogy találjon rom frissítést a "check for updates" gomb megnyomásra. Köv frissítésnél tudod próbálni csak várd meg OTA
-
kuksa90
őstag
válasz Karavik #17587 üzenetére
Parasztvakításból már jól áll a Miui12. Arra esetleg nincs tipped, hogy ha egy link megnyitására nem ajánlja fel a telepített programot, akkor hogyan lehetne mégis rábeszélni?
Konkrétan az aliexpressztől kapok emailt, és benne a linket mindenáron office csomaggal, vagy böngészővel akarja megnyitni, a telepített aliexpressz alkalmazással véletlenül sem.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #17589 üzenetére
Pedig jobb lenne egy ilyen csapásirány a fejlesztésben, mint a mostani izgőmozgó szinesszagos izék...
-
darvinya
titán
-
kuksa90
őstag
válasz darvinya #17591 üzenetére
Igen, köszi, ezek a beállítások vannak, és nem működik. Van pár cím, amihez felajánlja, de pl a trade.aliexpressz.com nincs közöttük, és nem tudom hozzáadni.
szerk: az sem lenne rossz, ha a bennlévő címeket lehetne szerkeszteni: van egy csomó orosz oldal, amit tuti, hogy sosem használok.
[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz darvinya #17593 üzenetére
Köszi, megpróbálom, és írok az aliexpressz kapcsolatcímére.
Bár nehezen tudom elképzelni, hogy egy fejlesztő engedélyezi pl az aliexpress.com címet, és kihagyja a trade.aliexpress.com-ot.
Azon felül meg én szeretném eldönteni, hogy melyik címet mi nyisson meg, és ez nem app probléma, de lehet, hogy tévedek.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
havri1
félisten
Amúgy, a 3.19-re update-al tettem az 5.28-at, és a Viber látja a képeket, tehát rommal volt valami. Érdekes, hogy csak nálam.
havri
-
g_g_g
Topikgazda
válasz kurtuzov #17598 üzenetére
Kis képzavarral élve a Redmi lett az új Xiaomi.
A magyon jó ár/érték arány most sokkal inkább jellemzi a Redmi telefonokat.
Én elég márkahű vagyok, de jelenleg nem látok olyan Xaomi/Redmi telefont amire szivesen cserélném ezt a készüléket.
Hozzáteszem más gyártó készüléke sem hozta meg még jelenleg ezt a "nagyon kéne" érzést.
Szeretem a Mi8-at egyelőre ő marad. -
Digger
senior tag
Sziasztok!
Éppen most lakom be az új Note 10 Pro-t!
A MI8-at a gyerekem fogja megkapni, ezzel kapcsolatban vannak kérdéseim.
Jelenleg a telefon nyitott, eudev van rajta, ami egy ideje nem frissül. (10.9.8.15)
Ha ellenőrzöm, akkor az üzenet:
You up to date or there is server issue. Check xiaomi.eu for new version.
Milyen lépéseket javasoltok az alaphelyzetbe állításhoz?
A MI fiókomban van teendő? Hozzak létre a gyereknek egy új fiókot? Egyszerűen töröljek mindent róla, vagy állítsam alaphelyzetbe. Ezáltal az eudev megmarad rajta, vagy törlődik?
Újkorában én nyitottam és szájbarágós leírásból tettem fől az eudev-et, már csak halvány emlékeim vannak a szükséges lépésekről. Sok időt nem akarok bele ölni.
A NOTE10PRO-t is érdemes nyitni, érdemes arra is eudev-et rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest