-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Szerintem a rendszer / készülék csak figyelmeztet hogy ha adott hangerő felett használom a készüléket akkor az halláskárosodást okozhat de ezt figyelmen kívül hagyom mert nagyon halk. Full hangerőn kell hallgatnom, hogy a normál, megszokott hangerőt kapjam. Amúgy magyar régióbeállítást használok.
-
szabo.csabi
tag
Indiával már sokkal jobb, köszönöm! 😊
Viszont.
Milyen változást okoz az egyéb funkciókban, ha Indiai régiót állítok be? Beállításkor kiírja, hogy "Alkalmazások betöltése" - ez mit jelent?Fényerő problémára esetleg tudtok megoldást?
Illetve az is zavaró, hogy például 30 mp-es képernyőzár-időt használva, amikor videót nézek például facebookon vagy jutubon egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Nem észleli, hogy mit csinálok és hogy ilyenkor nem kéne lezárni a kijelzőt? 😮
-
barackle
tag
1. Nálam is hasonló volt a műkődés (MIUI 8.8.30 global béta), egy fórumtárs javaslata alapján kikapcsoltam az AOD-t, és megszűnt a jelenség, nameg nem utolsó sorban jelentősen megnőtt az üzemidő is. Tetszene az AOD, de mintha még nem lenne megfelelően optimalizálva a működése.
2. Ilyen problémám is volt amíg használtam az AOD-t, annyi különbséggel, hogy még a facebook messenger is kirakta az ikont, de semmi más. Nem tudok rá megoldást.
-
Istuu15
senior tag
Hát igen elég légből kapottnak tűnik. A xiaomishop.hu-tól tervezem beszerezni, ott remélem nem jár garanciavesztéssel a bootloader nyitás mert tervezem majd falrakni a xiaomi.eu-s romot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
zsoltiz
aktív tag
-
-
zsoltiz
aktív tag
Ezt már én is tapasztaltam kétszer. Mondjuk én nem indítottam újra, csak force close-oltam a kérdéses appokat. A google appot nem használom, azt le is tiltottam. Ettől függetlenül bosszantó, mert ilyet, hogy a "media" vagy "media indexing" lecumizza az akksit utoljára android 2.3-nál láttam.
-
enginev3.0
félisten
Felraktam
Nem úgy volt hogy nincs benne a böngésző meg a zene app?
Csináltam biztonsági mentést telefonra előtte, szerencsére nem mentettem le gépre, és wipeoltam az internal storegot is, így minden elveszett
De képek felhőben, sms-k is, és névjegyek is, szóval nagy veszteség nem ért
Sőt igazából nem is ért veszteségA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Istuu15
senior tag
Ezért gondolkodom abban, hogy inkább veszem aliexpressről vagy máshonnan nyitott bootloaderrel és rátudok, hogy nincs magyar gari mert mindenképp eu rommal akarom használni és ugye a bootloader nyitásra már 2 hónapot kell várni amihez nagyon nincs kedvem. Meg persze beszéltem 4 magyar üzlettel és egyedül a xiaomishop.hu-nál mondták, hogy a bootloader nyitás nem jár garanciavesztéssel.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
őstag
Én nem sok reklámmal találkozok ami zavarna. De amit te használsz az minden reklámot blokkol? Én ha veszek egy telefont kitörlöm vagy letiltom ami nem kell, és letöltöm amiket használok. Az akkut is kb két éve vett 2A töltővel töltöm minden telefonomat, lassabb de kíméletesebb mint a gyors töltők.
-
WolfLenny
aktív tag
Jobban szeretem a stabil verziót...
Nem vagyok egy nagy update fun, de mikor megvettem a Huawei P9-et, akkor sokan azt írták a márkáról, hogy az egyik legjobb frissítéssel rendelkezik. Lehet addig az is volt, de most már konkrétan lesz@rja a P9-et.Szóval ha veszek telefont szeretném legalább 2-3 évre...
-
PioDVD
senior tag
Kösz én is, éppen kérdezni akartam. De így tiszta.
Most már csak a nem hivatalos dev-ek előnyét kellene látnom, megpróbálom megkeresni, hátha írtátok már.(#2024) T 1000: Érdekes, amit írsz, mi a2 lite fórumban írták, hogy jó a kamerája (már persze mobilhoz/kategóriához képest), de a note 5 jobb mindenben. Szerinted meg még a note 5 is akad, xar a kamera... Pedig talán ezt akartam ajánlani a lányomnak. (Szomszédban 4 note van, note 4-gyel bezárólag és szerintük mind jó.)
(#2025) K82:
Kösz, megnézem megint. Bérletet vettem, ott lehetett volna regisztrálni is és onnan olyan otp-s oldalra vitt, ahol havidíjat írtak.Nem tudom, hogy kell egy részt halványítani, "off-osítani".
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Igen, én is így szoktam, ha nincs kéznél fastboot. Annyival jobb a fastboot, hogy az a partíciókat is zúzza, és újra létrehozza, garantált a törlés.
TWRP-ből minden format OTG-n kívül, retsrat recovery, zip fel, intsall, wipe cache+dalvik, restart system.[ Szerkesztve ]
havri
-
FrankMonzano
őstag
Nyomkodtam a Mi Store-ban mindkettőt pár hete, a notch ellenére valahogy nekem is jobban bejött a mi8, meg ez a proxi sensor dolog is idegesít a mi mix 2s esetében, illetve, hogy a kamera meg a szenzorok lent vannak, nem tudom mennyire tudnám megszokni. Ma akarom leadni a rendelést, de még mindig dilemmázok.
Moz: Miért járnék jobban az mi8-cal?
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
-
HUNited
őstag
Köszi, tűkön ülve várom.
Mennyi időt kell várni a BL nyitásra, és hol kell ezt csinálni? A fejlesztői beállításokban kell engedélyezni?
Magisk Manager HU
Ez a Magisk alapból tartalmazza a magyar nyelvet, vagy Gidano fordítását az ő oldaláról kell letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
- IPhone 15 Pro 256GB Akku: 100% Ciklus: 149 Apple Vásárlás! Jótállás: 2026.05
- IPhone 14 Pro Max 128GB Független! Akku:90% 3 Hó Jótállás!
- IPhone 15 128GB Független! Akku:88% Ciklus: 355! 3 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver Független 2026.07.14-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Iphone 12 pro max 256gb space gray /hátlap törött/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest