- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- DIGI kábel TV
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
válasz havri1 #16450 üzenetére
Ugyan eggyel frissebb a verzió (20.2.27) de ugyanaz a jelenség, kb. 10 másodperc múlva megáll a videó, csak pörög és pörög.....
Szinte mindenből szeretem a MIUI gyári alkalmazásait használni, de a böngészőt nem szeretem.
Nekem a Samsung böngészője vált be, az tökéletes nekem.[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsoleszhun #16447 üzenetére
remélem is hogy jó mert 2 hete adtam érte 49ezret..."tokkal vonóval"
FB alkalmazást én sem telepítem soha[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
ShadowLac
addikt
válasz Zsoleszhun #16447 üzenetére
Bizony jó!! Mi 9 röl én is visszajöttem !! A kamera miatt!!
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
darvinya
titán
Napokban frissült telom(Pro) 10-es alapú MIUI 11-re.
A gondom, hogy a Google fordító felugró ikon most állandóan kint van.
Ugyanez 8-9-es droid-on csak akkor jött elő, mikor másolást végeztem.
Ha kikapcsolom, akkor végleg eltűnik.
Viszont mivel MIUI, ezért összevissza van felugró menü, ami abban rossz, hogy a MIUI-s menüben nincs Fordító almenü pont, ami Google droidnál van.
(MIUI felugró menü, amúgy is egy rakás sz…, mert teli van minden felesleges almenüvel, ráadásul annyira sűrűn, hogy nem látható rendesen)
Tehát miként lehet megjavítani, hogy úgy működjön, mint 8-9-en?
Vagy kiírtani MIUI felugró menüt?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Zsoleszhun #15109 üzenetére
Egyszer régen írtam, hogyan csinálom a tiszta telepítést az eu-val. Annyival módosítanám most, hogy android 10 alatt már van titkosítás így wipe advenced helyett mehet egy format data ami leszedi.
A ROM-ot a belső tárolóra másolom
Wipe ->Advanced wipe ->mindent kijelölök kivéve az Internal-t és Wipe
Install ->ROM-ot kiválasztom és install
Reboot recoveryWipe ->Advanced ->csak az Internalhelyett Format Data -> YES
Reboot system¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz darvinya #16455 üzenetére
Sehogy nem lehet javítani, ez Google korlátozás Android 10-en biztonsági okok miatt, MIUI-nak nincs köze hozzá: [link]
Kimásolva a lényeget:
"With sensitive things like passwords and more passing through clipboards -- Android 10 disables* the clipboard watcher feature that allowed Translate to "pop up" the bubble. We agree it worked nicer in the old way, though in this case the priority is the overall security and privacy of the Android clipboard"
Nálam ez így van már fél éve Android 10 frissítés óta, én is szerettem nagyon ezt a feature-t, kedvencem volt.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
darvinya
titán
válasz Karavik #16457 üzenetére
Tehát vagy folyamatosan kint van, és akkor működik a koppintásos fordítás, vagy nincs kint és másolással direkt app megnyitással ottani beillesztve működik.
-Oké, legyen így.Akkor a MIUI felugró menüt hogyan lehet kiírtani, mert csak annál nem érhető el közvetlenül a fordító app.?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Karavik
veterán
Skacok, megnéznétek xiaomi.eu beta-n (Mi8 dipper) hogy reading mode működik-e nálatok, ill valójában van-e hatása amikor bekapcsolják azaz melegebb lesz-e a kijelző színe. Köszi előre is
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
bacsis
Közösségépítő
Hát csak meg kaptuk a 10-es droidot?
Mondjuk mókás, hogy, a droid9-esen MIUI11.0.6 verzió futott, most a 10-esen meg MIUI 11.0.3[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Megjött a xiaomi.eu_multi_MI8_20.3.5_v11-10.zip
¯\_(ツ)_/¯
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsoleszhun #16468 üzenetére
Normális az, hogy harmadszorra is errort dobott a frissítés letöltésére, pedig már a fele letöltődött??? Ilyenkor töröljem a már letöltött file-t vagy csak inditsam ujra a letöltést? És piszok lassan töltődik az eddigiekhez képest
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz xy.zsolt #16471 üzenetére
Pedig az összefoglalóba igyekeztem jól érthetően leírni
"Telefon "Updater" alkalmazását kell indítani, jobb felső sarokban 3 pötty, ott kiválasztani a "ROM telepítés kiválasztása" vagy "Frissítőcsomag" menüpontot, és betallózni a korábban letöltött a ROM-ot, jóváhagyni és indul is a frissítés. A telefon újraindulás után már a friss rendszer fogad majd."
-
darvinya
titán
Mi8Pro
Mai szuperösszeomlás, hogy jött egy rendszer app frissítési értesítő, értesítő sávon beléptem oda, de értesítősávot azóta nem lehet becsukni néha, csak ha kikapcsolom a kijelző.
Sorolhatnám, hogy 8 RAM ellenére, 2GB-osként kezeli, emiatt szinte semmit nem tud memóriába tartani, gyanítom Android Go alapú az egész új rendszer.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zsoleszhun
addikt
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsoleszhun #16478 üzenetére
nekem sincs, de nem is kell.....jo az amit ajánlottál.
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #16478 üzenetére
Csak be kell kapcsolni az online content services-t az appban
-
Steve1207
veterán
válasz Zsoleszhun #16481 üzenetére
El kell távolítani a frissítést, amit a play-ről leszed, minden adat törlése és végre megy.
Szerk.: egy kedvencek listázás nem ártana, én jó néhányat oda mentek el, de így is jó funkció.
[ Szerkesztve ]
.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Steve1207 #16482 üzenetére
Fasza....addig ajánlgattátok, hogx mit állítsak hogy az utolo ajánlásodra beállitottam ugyan a YT-t de ilyen lett a képernyőm ..semmi mást nem csináltam csak azt a 2 dolgot amit irtal 😟 total matt lett a szine mindennek
Es ilyen a fekete hatterem: ha jol megnézed egy hatalmas folt van rajta mit csináljak????[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsoleszhun #16486 üzenetére
Igen én is azt csináltam....be is jött a Youtube jobb also sarokba. Már ujrainditottam, de ugyanaz a szitu. Az nem lehet hogy a statikus hatterkép beleég a kijelzőbe mint a plazma tv-knél szokott?
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz xy.zsolt #16488 üzenetére
na, kiderült hogy a hátterem a hibás....más, homogén háttér alkalmazásakor nincs folt a kijelzőn csak ennél ami eddig volt használva. Akkor most elkezdek háttérképek után vadászni....van erre bevált oldal? Ezer éve az ilyet a zedge.net oldalon szereztem be....van jobb ötlet?
nrg_52: nem is értem miért csesztettem amikor a vanced tökéletes[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz nrg_52 #16489 üzenetére
Ezt nem arra találták ki, hanem, hogy lezárt kijelzővel is tudjon az ember zenét hallgatni, semmi több. Az is csoda, hogy egy gyári lejátszóba ilyet beleraknak
Nálam amúgy zenére Ymusic nagyritkán, kicsi, semmi hülyeséget nem tölt be, az egyik legjobban letisztult háttérben futó youtube lejátszó zenére kihegyezve..
-
nrg_52
addikt
válasz Steve1207 #16493 üzenetére
Nem az o munkajukat akartam leirni, amit egyebkent innen is koszonok. Nem tudtam, hogy kellene e mukodjon teljes kepernyos modban, errol nem volt infom, csak hogy belekerult. Egyszeuen tudomasul veszem, hogy ebben a formaban az en felhasznaloi szokasaimhoz nem passzol, igy marad mas megoldas. Maga a kezdemenyezes udvozolendo, es aki ki tudja igy hasznalni az biztos orommel fogadja.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Smiro
senior tag
Sötét lett a stabilon az akku és teljesítmény oldal is
-
Zsoleszhun
addikt
Lehet, hogy csak nekem újdonság de van 24H háttérkép eu MI8-on
(MI9-en és MIX3-on volt eddig is)Beállítások -> Háttérkép -> Rendszer háttérképek -> Dinamikus
¯\_(ツ)_/¯
-
darvinya
titán
Tegnap belefutottam olyanba, hogy apk-t nem tud telepíteni.
Engedélyek meg vannak hozzá.
Beépítet file kezelő (és egyes külső) arra hivatkozik, hogy nincs app hozzá.
Ami elindítja, az nem telepíti.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Steve1207
veterán
válasz darvinya #16497 üzenetére
A héten én is benéztem egyet, apks volt a letöltött apk kiterjesztése. De lehet az alább írt kis off-hoz hasonló lehet az apk-d.
Nekem nem teljesen tiszta most a droid 9-10 körüli rendszerváltások között az apk kezelés. Eddig kb egy méretet tudtam backup-ként leszedni mindig, majd használni más rendszeren is és most telón droid 10-en kb harmad akkora alkalmazást tudok lementeni néhány app-nál, mint korábban (amit telepítettem store-ból). Ezt utána nem is tudom telepíteni más rendszerre mert rossznak érzékeli 9-es és 8-as droidon is.
Ellenben valahogy megcsinálják, mert aptoide és társain fent van az ingyenes alkalmazás rendes méretben és ott nincs is a kisebb méretű variáns előző verzióknál se feltüntetve.
Pl a TV Go alkalmazás 30mb körül van droid 10-en, míg máshol, ha fel van töltve megosztóra 70-80 körüli szokott lenni és az utóbbi települ is rendesen. A telefonos backup meg csak telón települ. (Megj.: nincsenek különböző verziói tudtommal, egy apk van globálisan.).
-
Steve1207
veterán
válasz darvinya #16499 üzenetére
Mivel saját mentés, így hasonló ahhoz akkor, amit vázoltam. Én elkönyveltem amúgy annyiban, hogy rossz az apk ilyen esetekben és semmivel nem is lehetett telepíteni.
Jelenleg TC után én áttértem és csak CX explorert használok már pár hete, azzal a hálózat és apk-k is normálisan mennek (ami nem az meg korrupt), a gyári fájlkezelőt meg csak ftp-hez. CX-ben, ha nincs az apk-nak ikon képe akkor nem lehet telepíteni és gyorsan felismerhető.
Szerintem Kavarik tud ilyesmiről konkrétabb infót adni, hogy mi változott, de az évtized alatt először nyűglődök én is ilyesmivel mentett apk-k esetében.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest