- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- DIGI kábel TV
- Microsoft Excel topic
- Nem mostanában áll talpra a PC-s piac
-
IT café
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Olyannal nem találkoztatok, hogy megnyitjátok a gyári böngészőt, keresés céljával beírtok valamit a címsorba, majd "enter gombra" bezár az app? Már sokadjára csinálja az utolsó frissítés óta (Global stabil). Újra megnyitva, ismét begépelve (ill. csak elkezdve, mert felajánlja) jól működik. Fura és idegesítő.
-
csapee
őstag
Érdekes szoftverhibam van Mi8 Pron-n. Sötétben random időnként a Chrome böngésző alatt a világos hátteret felveszi teljes fényerőre és utána le (kvázi stroboszkop). Vissza gombra abbahagyja.
Csapee
-
tib78
tag
Hali, MIUI11 v11.0.4.0 eu stable ROM.
A gugli alkalmazások nem hajlandóak mobilneten működni. Egyszerűen azt irja, hogy offline vagyok, miközben fb, viber simán megy. Hangouts, gmail meg semmi. Minden jogot megadtam, mobilnetre nincs korlátozás, akkukrzelő sem törli. Valakinek ötlet?Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Megérkezett a kislányom (Redmi note 6) készülékére (is) a MIUI11-es frissítés... mondom gyors rakjuk fel... elkezdte telepíteni, leraktam a készüléket az ágyra, mondom had csinálja... még 60%-nál ránéztem a kijelzőre tette a dolgát... kis idő múlva nézném mi a helyzet, fekete kijelző.... basszus.. kapcsolom be a készüléket, felvillan az MI logó, majd kikapcs...
sikerült akkor téglásítani és akkor ennyi volt a pályafutása a készüléknek?
Pontosan ugyanúgy történt a frissítés mint az én MI8-asomon, meg a Zasszony MIX2S-én is... nem votl semmi gond de ez a Redmi note 6 most letérdelhetett? s vajon miért? az akku is fel volt töltve mikor nekiállt... -
havri1
félisten
válasz bacsis #15311 üzenetére
Alapban zárva igen. Azért érdemes amúgy nyitni, mert ha ilyen van, és van fastboot mód, akkor tudsz tenni rá gyári romot.
Ha nincs nyitva, akkor ez a lehetőség nem működik.
Kikapcsolt állapotban, hang fel + power?
Ha van gyári recovery, az már nyert ügy. Valószínűleg bootloop-ot kaptál, rosszul ment fel a rom, vagy megszakadt a telepítés.havri
-
V.Dave
senior tag
Vodafone nal működik már valakinek a Volte?
Xiaomi mi 8 6/128
-
bacsis
Közösségépítő
-
oOKitsuneOo
tag
Üdv, az lenne a problémám, hogy nem tudok beállítani se jelszót se pint se ujjlenyomatot. Arc alaput sikerül de szó szerint nem működik és a patternt sem kér. Volt egy twrp backup visszaallításom. Minden működik csak a képernyőzár nem. Újratelepítés nélkül meg lehet oldani? Kellene egy visszaállított alkalmazás mindenképpen.
-
oOKitsuneOo
tag
válasz oOKitsuneOo #15319 üzenetére
Rendben megoldódott.
/Dara/System/user/0/locksetting.db
Ennek a törlése után be tudtam tanítani az ujjlenyomatom. -
bacsis
Közösségépítő
Ezt nem hiszem el... hívnám az üzletet ahol vásárolva lett a készülék "mxp store" Majd egy gép szól bele, és elkezdni nyomni hogy az üzlet felszámolás alatt van szóval jól beszoptam... Ezt nem mondta hozzá, de kb ez a lényeg...
Van ilyenkor valami B terv, ahova vihetném a telefont gariztatni, vagy így jártam? -
IG55
senior tag
Arra van tippetek, hogy az "unlock by bluetooth device" funkcióra melyik service vagy folyamat a felelős? Sokszor nem működik annak ellenére sem, hogy a Mi Fittel épp szinkronizál a Mi Band 4-em, tehát a kapcsolat biztos megvan a bluetooth device és a teló között. 11.0.5 globál stabil van fönn. Arra gondolok, hogy kilövi a háttérből a felelős service-t az oprendszer.
[ Szerkesztve ]
-
l86544
aktív tag
Lesz ma friss ROM?
https://mowned.com/lajos-szab
-
Zsoleszhun
addikt
Tölthető is xiaomi.eu_multi_MI8_9.12.5_v11-10.zip
¯\_(ツ)_/¯
-
sntt
csendes tag
gearbestes új telefonon nyitottam bootloadert, telepítettem twrp-t
a bolti globalra a twrpben telepítettem a legfrissebb eu romot
mennyi idő az első elindulása a rendszernek?
már egy órája dolgozik rajta, kezdjek aggódni? ha valami nem oké, hogyan tovább?................................................................................................................................................................
-
Karavik
veterán
Valószínűleg nem nyomtál format data-t TWRP-ben:
Menj vissza TWRP-be (power+hang fel hosszan) > Majd factory reset (wipe data, -cache, -dalvik) > aztán Format Data > Végül reboot to system[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
HUNited
őstag
válasz bacsis #15329 üzenetére
A garjegyedtől függ. Ha egyedi sufniGSM-es, akkor csak náluk tudsz javíttatni (bejelentkezhetsz 728. szerencsétlennek akinek tartoznak, talán kapsz pár fillért). Ha rendes Xiaomis / Wayteq-es garjegyed van, akkor mázlid van.
De azért az jó hív, hogy fattboot van. Otthon is nekiállhatnál megpróbálni megjavítani, a topikleírás eléggé részletes. Bár ahogy elnéztem nagyon nem vágod a témát. Ha nincs garid, akkor viszont kb nagyobb kárt már nem tudsz okozni...
-
pmatthew
tag
Sziasztok,
Mióta feltettem az Android 10 alapú xiaomi.eu dev romot (9.11.28), a TWRP (3.3.1-1) nem tudja decryptálni az SD kártyát. Korábbiaknál gond nélkül működött, kérte a képernyőzár kódot és decryptált.
Hogyan kapcsoltam be az encryptet?: Minden telepítés után a /vendor/etc/fstab.qcom-ban átírtam a /data sorban az "encryptable=ice" erre: "fileencryption=ice". Ezzel sem volt gond eddig, több újratelepítés után sem.
Miért kell nekem encrypt?: Nem kéne amúgy, csak a céges email (outlook) csak akkor működik ha be van kapcsolva a készülés titkosítás.
Most frissíteném a legújabb verzióra a ROM-ot, de félek hogy adatvesztés lesz a vége a fentiek miatt. Van valakinek ötlete a megoldásra? Úgy néztem van újabb TWRP (3.3.1-2), az esetleg megoldhatja?
Kösz
-
artyursus
csendes tag
Sziasztok!
Édesapám egy ilyen telefonnal rendelkezik nagy megelégedésére. Az a kérdésem hogy ez a telefon támogatja e a vezeték nélküli töltést? Tudnátok segíteni milyen típusú töltőt érdemes venni ha igen? Köszi előre is! (Karácsonyra lepném meg az Öreget)
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
Sziasztok!
Android Auto nem megy, ugyanazzal az autoval/kabellel masik telefonnal jo.
Talaltam olyan tippet hogy ki kell kapcsolni a Dual appokat, valoban ez a megoldas?
Mashogy nem oldhato meg? A dual kell a robotporszivo miatt, de csak jo lenne az android autot is hasznalni...
(Mi8, aktualis EU ROM) -
gigabytman
tag
Szia Karavik!
Én még Eu.dev 9.9.3-on vagyok, 9-es androidon. Figyelve a fórumot azt látom, elérkezett az idő, hogy frissítsek a legfrissebb EU.dev-re immár 10-es androidon. Már nem látok bejegyzéseket kritikus bug-okról. Megnéztem updater-ből, hogy mit szedne le, de ez értelmetlen:
Most hétvégén lesz időm telepíteni, szeretnék egy stabil rendszert megalapozni.
Kérdésem: Mivel elég nagy verzió ugrás lenne, ajánlott-e ilyenkor a legutolsó Fastboot Rom-mal takarítani és utána mehet fel az EU.dev? Vagy TWRP-ből csak simán betallózva felteszem a mai EU.dev-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dolce Gusto
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest