Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    válasz mizoli #32235 üzenetére

    Nagyon ritkán van olyan, hogy két napnál többet megy a telefon újraindítás nélkül. Mármint elég gyakran kapcsolom ki éjszakára, mert akkor alszom, és nem hívásokat akarok fogadni. Amikor kezdtek ezek a hibák előfordulni akkor meg nap közben is újraindítottam a telefont. Ha ez a cache törlés nem lesz célravezető akkor majd újratelepítem - de csak miután még kipróbáltam rajta ezt-azt amolyan szabad játékként :K
    A MIUI mentésem persze megvan, de nem tudom vissza akarok-e lépni arra. Mert hogy visszalépés lenne az biztos, szerintem fapadosnak érezném azután, hogy az AOSP Extendedben mennyi minden ügyes dolgot lehet beállítani - és még mennyi olyan lehet amit nem fedeztem fel. Például a feature list-en rögtön a negyedik helyen van a One Handed UI - de arra még nem jöttem rá, hogy ez azt jelenti-e, hogy kicsinyíti a képernyőt, és ha igen, akkor ezt hogy lehet előidézni.
    Szóval tetszik továbbra is a rendszer, épp ezért szánok energiát arra, hogy megpróbáljam kideríteni a jelenségek okát, majd kiküszöbölni ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák