Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    válasz mizoli #32210 üzenetére

    Igen, én is ezt a zip-et telepítettem. És eszem ágában sincs kernelt cserélni, nem tudom, és azt hiszem nem is akarom megtudni, hogy mi az, csak nem értettem a telepítésnél ezt a részt, ezért hoztam szóba.

    Amúgy meg köszönöm mindenkinek, aki az AOSP Extended felé terelgetett! Még csak pár órája használom a ROM-ot, de a tapasztalataim igencsak pozitívak:
    - maga a telepítés a legegyszerűbb volt az utóbbi hetek telepítései közül. Megcsináltam a törléseket, backupot, nem hagytam pipát a system mountolásnál, majd szép sorjában telepítettem a ROM-ot, a GApps-t meg a Magisket. Aztán delete caches és Reboot. Mint a könyvekben. Ráadásul mindez nagyon gyors is volt.
    - az alap kezelő felület tényleg nem olyan, mint a MIUI, szóval egy kicsit nézegetni kellett, hogy mi hogy működik rajta. Egy bölcsész-műkörmös szakos (természetesen nem megbántva egyik szakma képviselőit sem) Facebook-ozó felhasználó valószínűleg "macikám, én ezt nem tudom kezelni"-vel adná vissza pár perc után a telefont, viszont ő eleve nem is bajlódna TWRP meg AOSP telepítéssel.
    - aki viszont igen annak megéri a bajlódás. Tényleg hihetetlenül testre szabható a rendszer ha az ember elmerül a beállításokban. Mintha az ember gondolatait olvasnák a fejlesztők. Legalábbis én pár dologról gondoltam, hogy milyen jó lenne ha tudná a Mi-3 - hát most tudja! Hogy csak a legtriviálisabbat említsem, hiába okos eszköz ez, meg multimédia központ, meg bitcoin bányász szerver (ez mondjuk túlzás volt), de alapjában véve mégis csak egy telefon. Amit az ember (én) szeretne könnyen-gyorsan hívást fogadni (vagy elutasítani) nem a kijelző tapicskolásával hanem fizikai gombnyomással. Itt ez is megoldható, reggel óta használom is vigyorogva.
    - számos ötletes dolgot lehetne még felsorolni, de ami a legkézenfekvőbb: az óra meg a dátum felirat nem csak úgy ott van a kezdőképernyőn, hanem rájuk kattintva az óra (ébresztéshez) meg a naptár alkalmazás nyílik meg, és máris két ikonnal kevesebb kell a kezdőképernyőre.

    Nyomkodom még a telefont (amikor a főnököm nem veszi észre), de már most látom, hogy bár nem volt problémám a legutóbbi MIUI ROM-mal sem de az már nem kerül vissza a telefonra. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák