Új hozzászólás Aktív témák

  • Kris87

    aktív tag

    Sziasztok!

    Pár nap a legújabb Ivan 6.0 után:

    Legújabb pico google alkalmazásokkal az engedélyek megadása után nincs FC, minden eddig használt alkalmazás elindul, hibát nem dob.
    Pozitívum: elég jó az akku idő, nem pörögnek folyamatosan a háttérben programok feleslegesen, játékok tűrhetően futnak. A saját képernyő kirakása okos tv-re (tartalomátküldés) nagyon tetszik, jól működik, nem kell külön alkalmazás hozzá. Wifi stabil, telefonálás közben nincsenek gondok.

    Ami nem tetszik:

    Hálózatot kézzel babrálni nem lehet, egyedül ott van FC. GPS az utolsó Lollis RR-hez hasonlóan számomra nem használható, sokkal gyengébben látja a holdakat, ez sem megy a google térképpel rendesen. A statusbar testre szabhatósága túl gyér, csak a hálózati adatforgalom rakható ki pluszban segédprogramok nélkül, az akku kinézetét nem lehet babrálni. Hívást rögzíteni nem lehet rendesen, csak mikrofonról tud felvenni, mindkét felet egyszerre nem. Kamera csak a gyári puritán programmal működik, ott hdr és 4K videofelvétel van, de pl. a google kamera állandóan lefagy.

    Kérdés: Most kiterjesztett partíción vagyok. Erre nem tudok miui-t feltenni ugye? Előbb vissza kell mennem a gyári partíció méretre?

Új hozzászólás Aktív témák