Új hozzászólás Aktív témák

  • Fejvadi

    nagyúr

    válasz vikla007 #15220 üzenetére

    Nem tudom, de valószínű fejlődés és nem egy helyben topogás. Vannak előnyei. Az 1+1 Os rendszere igencsak jó. Nekem nincs, de akinek a keze alatt minden Kínai telefon megfordul (ismer minden OS-t és főzetet), még mindig nem cserélné semmi másra a telefonját. Én nem tudom, sosem használtam.

    Tomikám. Talán azért, mert egy gyárilag fényezett BMW is más, mint amikor te fújod le otthon a garázsodban, még akkor is ha kitűnő elismert szakember vagy. Nézd csak meg mit tesznek a Multi fejlesztők a MIUI-val. Sosem tudod a következőben mi vár rád. Amikor azt mondja, hogy igen most jó a kamera a következőben már homályos. Beraknak egy jó funkciót és szereted, aztán hónapokra kiveszik. 7 hónap alatt annyit csiszolgatnak az app-okon, hogy már lassan elkopik, de még mindig nem jó.

    (#15222) [KgP].Robot
    Az lett a gond a MIUI-val, hogy annyira fejlesztgetik, hogy nem marad idegük felhívni senkit, hogy rájöjjenek, erre lassan alkalmatlan lesz. Ez lenne az elsődleges célja számomra. Már körberinyáltam a fél világot, de senki nem foglalkozik vele, mert jóval fontosabb, hogy a fényképezőbe legyen vízszintmérő. Itt már mindenki profi fotós és a gőzölgő kutyaszart is lefényképezi, de egy igényes átgondolt, megtervezett képet még életében nem készített. AMIKOR NEM ÉRTITEK EGYMÁST MIND MOND, BÖKJ A KIJELZŐN A HANGFELVÉTEL IKONRA ÉS JÓ LESZ. Barátkozz meg a gondolattal, hogy ez senkit nem érdekel és így marad még egy darabig. Én is kellemetlenül érzem magam, mert az elmúlt 2 hónapban sok embert beszéltem rá (20 felett). El is döntöttem, MX5 lesz, aztán meglátjuk milyen lesz az Mi5 és a MIUI rá. Magyar úgysem lesz egyhamar és a MIUIHU még kevésbé várható. Mindenesetre bízom benne és le a kalappal a MIUIHU csapat előtt.

Új hozzászólás Aktív témák