Új hozzászólás Aktív témák

  • cjvt3o

    aktív tag

    válasz s4tch #10226 üzenetére

    :)

    A cifs előnye az, hogy bemountolja a megosztást (igazából kernel szintű dolog, szóval mintha egy fuse vagy egy natív meghajtó lenne, mint az extfs vagy az ntfs-3g), innentől minden app localban látja a dolgot.

    Nem egy filekezelőből indulok tehát (nem is használok amúgy filekezelőt egyáltalán, max root explorert, ha vmi rendszerszintű izét akarok megnézni vagy szerkeszteni), hanem elindítom a zenelejátszót, videólejátszót, szövegszerkesztőt, galériát, akármit, és dolgozom / látom / használom, amit akarok.

    (A könyvtár lejátszás nem érdekes, az a lényeg, hogy ne én talózgassak zenéket, hanem fogja, és játssza az egész tartalmat, amit ugye a localokkal meg is tesz ügyesen. Én viszont csak telefonon hallgatok zenét, tudniillik, amikor a tér leküzdésével töröm magam, akkor kell vmi hallgathatatlan dudorgás a fülembe, illetve embertársaim kímélése érdekében otthon is fülhallgató, telefon.)

    Korábban ilyesmiket használtam, mint ez is:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=ws.plattner.cifsmanager

    sajnos, mikor legutóbb próbáltam, miui-n elvérzett, lévén, a kernelbe nem forgattak cifs támogatást, viszont kernelt meg nekem nincs kedvem forgatni (ha már olyan kis kényelmes a heti frissítés). :)

    Köszi azért az infót jól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák