- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnyk
tag
Huuu majdnem ezt vettem meg az iPad mini 2 helyett de ketlem, h desktop W10 jonne ra hiszen Tegra K1 van benne szoval inkabb a W10 Mobile-ra szavaznek elsore.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
Воланд
titán
ha 7,9" akkor a mobilos verzio lesz rajta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
aprokaroka87
nagyúr
ezt nem értem...ennek mi értelme,7.9col....+1tized col és mehetne rá az WIN10DE
kiváncsi leszek hány cég játsza majd el ezt a trükköt.
-
rnyk
tag
válasz aprokaroka87 #5 üzenetére
Jo de ne felejtsd el, h ez ARM-es cucc ami ugye a szepemleku RT terepe volt...
-
Воланд
titán
válasz aprokaroka87 #7 üzenetére
igen, tevedsz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
rnyk
tag
válasz aprokaroka87 #9 üzenetére
hat egy ARM alapu SoC es egy x86 alapu PC kozt kb a szilicium az ami kozos de az oprendszer alap komponensei biztosan nem (na jo, nem egesszen).
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #11 üzenetére
"ami elvégzi a feladatot,és nem a hogyanba fog beletörni a foga."
te tudod mi a difi egy arm meg egy x86 architektúra között? mondjuk risc-cisc vonalon? vagy csak teológiai a beszélgetés?
-
veterán
Nem értem az okfejtéseteket, hogy miért lenne ebben ARM processzor (csak azért, mert a korábbiban az volt ), illetve hogy miért tennének bele mobil OS-t az asztali helyett csak azért, mert 7,9" a korábbi készülék kijelzője. Olyan feltételezéseket mondtok, ami abból indul ki, hogy ugyanaz a hardver lesz az utódban, mint a korábbiban.
Véleményem szerint ha kiadnak egy win 10-es tabletet, akkor a normál win 10 lesz rajta, hiszen logikátlan lenne a mobil változatot beletenni. Kijelző tekintetében én nagyon örülnék neki, ha ugyanez lenne benne, vagy legalább ne a szélesvásznú változat legyen.
Ugyanakkor a forrást megnézve nekem úgy tűnik, hogy az Mi4(i) egy olyan változatáról beszélnek, amin Win 10 (értelemszerűen a mobilra szánt változat) fut (Windows 10 Mobile for millet 4 is coming - ez alapján kiadják a 4-re vagy 4i-re a Win 10-et)
Majd meglátjuk, mi lesz, de a win 10 mobil-os tablet olyannyira ésszerűtlen, hogy eszembe sem jut egy sem ilyen felépítésben; akkor miért pont a Xiaomi követne el ilyen baklövést.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
veterán
-
rnyk
tag
válasz Blindmouse #18 üzenetére
Az zsir volna - de amennyire tudom eddig nem adtak ki inteles cuccot, persze miert ne?
-
Воланд
titán
ez nem regi kitetel, ez a windows 10 minimum hw kovetelmenye. a regi eszkozok meg a rajtuk levo os-el megegyezo verziora fognak frissulni.
-
virkir
veterán
A nagy ciscrisc armx86 vitában arra adjon már választ valaki, hogy egy olyan cégnek aki elsődlegesen a kínai piacon van jelen mi érdeke lenne win-el kiadni egy tabletet?
Nem akarnának eladni?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #17 üzenetére
"nem tudjuk mi lesz pl 2-3 év múlva..."
kamionokkal fogunk rollerezni minden bizonnyal.
"inkább azt látom gondnak hogy van x86/arm mint utasitás készlet kűlön,sokszor teljesen más megvalósitásokkal,"
mondjuk mentségükre legyen mondva hogy teljesen más célra is készültek...
"pedig lehet hogy az adott feladatot eltudná végezni rendesen."
nyerges vontatóval is sétáltathatnék kutyát, csak mondjuk nem azért lett kitalálva. az arm beágyazott rendszerekhez, iszonyat alacsony fogyasztás szem előtt tartásával kezdte meg az életét. az ugasításkészlet, a felépítés mind így lett kialakítva. az x86 meg nem. milyen feladatok kéne mindketten "rendesen" elvégezzenek? összeadást? az megy mindegyiknek.
teljesen más céllal másért máshogy jöttek létre. hogy valahol valamikor összeérnek majd az a jövő zenéje, az intel atomok miatt jött be pár trükk és eszköz hogy fordítgassák a fejlesztők a kódot egyszerűbben, ettől még nagyon messze van hogy azonos dolgokra használjuk a rollert meg a kamiont.
-
tjb007
nagyúr
Ugyanaz, mint a többi elsődlegesen a kínai piacra gyártó kínai gyártónak, akiknek már tavaly is a termékportfóliójuk 80%-át a Windowsos (vagyis pontosabban dual OS-es) tabletek tették ki. Ingyen kapták a rendszet, gyakorlatilag a processzor is ingyen volt, igény is van rájuk, szóval egy Windowsos Xiaomi tabletben nem lenne semmi meglepő.
-
FATtila78
tag
Engem az érdekel, hogy ezen végre lehet diablo2-zni vagy neM?
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
Fejvadi
nagyúr
Az utóbbi időben már amúgy is gyanítottam, hogy fogalmuk sincs mit csinálnak, de most már teljesen biztos.
-
kkdesign
senior tag
Nekem személy szerint tetszene az is ha jó áron win 10asztalival jönne de az is ha win 10 mobillal
-Asztali miatt azért mert akkor kész számítógépként funkcionálhat
-Mobil rendszer miatt meg azért mert jelenleg is WinPhone-t használok viszont váltok Berry-re, de jó lenne továbbvinni a WP vonalat is mondjuk egy tablettel és úgy kiszorítanám magamtól a droidot -
agresszor
csendes tag
Mint írták a többiek, 8" alatt nem kaphat asztali OS-t. Viszont abban igazad van, hogy ettől még lehetne benne x86 is akár, nem feltétlenül kell, hogy ARM legyen.
Bár azt nem tudom, hogy áll jelenleg az Windows 10 Mobile x86 támogatásának fejlesztése, nem vagyok benne biztos, hogy készen lesznek vele a Win10 Mobile rajtjára, gondolom először az ARM támogatásra fókuszál a MS.
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #37 üzenetére
A fenét jó irány. Tolják csak a MIUI-t, azzal is nagyon meg vannak csúszva, nem kell még ez a hülyeség is.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #37 üzenetére
Mitől lenne jó irány? Egy Androidos aki tudja mit is lehet kihozni belőle, az nem fog egy Csempét bámulni és egy csomó kompromisszumot kötni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
Fejvadi
nagyúr
Csak az a lényeg, hogy mindkettő rendszerrel kapható legyen. Fantáziaszegényeknek jó lesz a csempe is, legalább nem tévednek el a sok extra beállítási lehetőség között. Ha csak csempével adnák ki ezentúl a Xiaomi telefonokat és nem lehetne ROM-olni, kíváncsi lenné milyen mélyre csúszna a top listán.
(#41) attilasd
Szerintem se menjünk, ne csak a magasztaló viccmagazinokat olvasd, hanem a valóságot. Megragadtatok azon a szintem amikor az Andrioid az instabilabb rendszer. Azért a komolyabb hírforrások, már stabilabbra hozzák ki elég rég. Én is fellökném biztosan a csempét, nem hiszem, hogy fél nap bohóckodás után fent is maradna. Ma is hoztak 2 csempét amit helyre kellett ráznom, a kezembe nem fogok mostanában ilyet az is biztos. Imádtam a Nokia-t amíg Symbian-os volt. Elavult lett. Azért ahogy olvasgatom, ha visszatérnek ők is Androidban gondolkodnak. Ismerem a csempét és köszönöm, nem kérek belőle. Persze te használd egészséggel ha neked az jön be, nincs azzal semmi gond. -
f(x)=exp(x)
őstag
Erre a Windows 10 asztali verziója kerülne fel, remélem ezt tudod. A Windows Phone-nak ehhez (szinte) semmi köze. Az egész hozzászólásod a csempéről szól, ami eléggé háttérbe szorult most, de mindegy. Azért ha ráérsz, nézz meg egy 8.1, normál, asztali verziót futtató táblagépet, és utána nyilváníts véleményt.
-
kkdesign
senior tag
Nem Flamekeltésnek de tök érdekes hogy a ma 2. szülinapos Lumia 820am még a mai napig is smooth rendszert képes felmutatni pedig nem emlékszem mikor volt kikapcsolva, tán újévkor . Nem szaggat nem laggol, semmi baja, nem zárogat be alkalmazásokat meg semmi
Ellenben telefon tesztelői munkám alatt nem volt olyan android rendszerű kütyü ami akkora smoothságot mutatott volna fel mint a 2 éves 820am
Külsőre nekem nagyon tetszik a droid. De régebben olvastam egykét forrást hogy mélyen kódilag van elcarva az egész, azért optimizálatlan és csak foltozzák ahelyett h felét kihajítanák a szemétdombra és normális rendszert faragnának belőle. Mert lehetne. De ameddig a piac hype-olja a samsungot meg úgy általánosan a droidot, így is hogy laggol és egyre több a panasz rá, addig nincs indok hogy jóvá faragják(kikívánkozott már, bocsi)
-
veterán
Emberek, összevesztek azon, hogy a droid a jobb vagy a Win mobil, miközben semmi konkrét hír nincs a készülékről, de ha kint lesz, akkor is a legesélyesebb a teljes értékű windows, mivel a kínai piacon annak van főbb keletje, és a cég azt a piacot tekinti elsődlegesnek.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #43 üzenetére
"Erre a Windows 10 asztali verziója kerülne fel, remélem ezt tudod"
Te ezt honnan tudod?
"Egyes források szerint..."
Nekem ennyi elég ahhoz, hogy egyelőre ne vegyem komolyan a hírt. Azt sem lehet tudni, ki a forrás, hogy mekkora lesz (ha lesz egyáltalán) ilyen tablet. Ha esetleg jön az Mi Pad utódja továbbra is 7.9"-en, azon meg nem lesz semmilyen asztali verzió, max mobil (dual boot-tal természetesen).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #48 üzenetére
Magyarul van egy varázsgömböd
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest