Új hozzászólás Aktív témák

  • kadarcsaba77

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Én kb. 2 hete vettem a 100 QCR-t. Tapasztalataim a következők:
    A ZZ végű ROMot (ami nem volt rootolt) a fórumot olvasgatva a 2. napon lecseréltem a Wayteq oldaláról letölthetőre. A gép sebességével nincs baj, normálisan működik. A wifi ritkán nálam is eldobja a jelet (router közelében is), valamint alvó mód után általában ki és vissza kell kapcsolni, mert nem csatlakozik vissza. Sokkal érdekesebb a wifi átviteli sebessége, ami sokkal gyengébb, mint a telómé (HTC Sensation). Pl. egy Angry Birds Play Store-ról a telómra X idő alatt töltődik le, a tabletre meg 3X idő alatt...
    Fagyások szintén előfordulnak néha (PVZ2 alatt, Chrome böngészés alatt). Akksival viszont brutál jól bírja, és a kijelzője is szép szerintem, érintési problémák nincsenek vele.
    Ami még érdekes, hogy pl. a SetCpu fut rajta, de a profile-okat nem kezeli, nem indítja el. A telómon az is rendesen fut... Illetve Elixir widgetnél ha rábökök egy ikonra van, hogy csak 2-3 perc múlva kapcsolja a funkciót, van hogy azonnal. Szóval kicsit felemás a kütyü... Sajnos XDA Developers-en úgy látom nem nagyon fejlesztenek rá ROM-ot, kernelt, stb. (az előző tabletem se volt márkás - POV tegra, de arra tucatnyi rom volt elérhető).

Új hozzászólás Aktív témák