- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Már épp ideje volt, hogy ezzel konkurenciát állítsanak a sokkal kevésbé minőségi Viber app-nak.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
rudi
nagyúr
Na, szóval ez volt a cél! Egy erősen támogatott, rengeteg felhasználós VoIP appal nagyon-nagyon csúnyán alátehetnek a telkóknak (amit oda is kívánok nekik a hanghívások és roaming pofátlan felára miatt).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
RyanGiggs
őstag
Remélem max 1 centért már hívhatok akárkit.
-
őstag
"nagyon-nagyon csúnyán alátehetnek a telkóknak"
De ha ezt ők látják, akkor fogják, és bevezetik a voip alkalmazások korlátozását ill. tiltását a mobilnet csomagok esetén. (Ahogy azt a Vodafone is teszi némelyik mobilinternet csomagja esetében.)
Amúgy kíváncsi lennék, hogy 1-1 ilyen voip hívás mennyi adatforgalmat generál / perc.
-
Sitib89
csendes tag
Már csak az lenne szép ha fizetős telefonokat is lehetne hívni mint a Vibernél. Ott ha jól tudom 19 Ft/perc a magyar mobil, meg kb. 8 Ft/perc a magyar vezetékes (Nem tutira.) Abból lenne bevételük.
Én 3 éve csak voipon indítok hívást és megfelelő eszközök esetén sokkal jobbnak tartom a hagyományos vonalaknál. Olyan 0,5 MB-ot eszik percenként, mármint egy átlagos voip hívás...[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Innováció, prémiumot mindenkinek
-
zseko
veterán
Ez a 'nagy dobás'? Ez akkor lett volna nagy dobás ha ők az elsők ebben.
HR24.hu
-
banhammer
veterán
Ugye nem baj ha nem rogyok térdre a "hatalmas" dobástól?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ferob
őstag
Egy régóta elvárt funkció most bekerül a lehetőségek közé, ez eddig oké, de majd inkább arra leszek kíváncsi, hogy ezek után mennyire lesz minőségi az egész szolgáltatás, főleg úgy, ha ez miatt még többen váltanak majd erre az alkalmazásra.
-
Simi87
senior tag
így már lehet lesz létjogosultsága a WhatsApp-nak.
-
_Scythe_
aktív tag
Viberen 1 óra kb 1MB. Volt barátnővel tesztelve
Más: mit tud a vacapp a (FB)messenger szolgáltatásain túl? Vagy az amúgy minden Androidon meglévő google talk (vagy most már hangouts) szolgáltatásain túl? A messengerrel régóta lehet telefonálni is (ráadásul sokkal jobb minőségben, mint Viberen) Ezenkívül van még Skype és gondolom ezer más. Miben más a Vacapp?
Szerk: Továbbá ha eleve tudja ezt a messenger, minek akarják ebbe a programba integrálni a VoIP feature-t?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
WhatsApp nagyon letisztult, baromi gyors, nagyon kevés adatforgalmat generál, és nekem sosem volt még olyan, hogy nem lett kézbesítve egy üzenet. Én is használom mind FB Messengert, mind Viber-t, mind Hangouts-ot, de mindezek közül a WhatsApp tetszett a legjobban. Csak azért töröltem le, mert itthon sajnos nem elterjedt, és csak 1 ismerősöm használta, míg Viber-t sokan.
"Viberen 1 óra kb 1MB."
Nem inkább 1 perc?
-
St3ven
addikt
Remélem ezzel párhuzamosan nem fogják hanyagolni vagy megszüntetni a Symbian és S40 támogatását.
Például ebben is jobb a Viber-nél, Hangouts-nál, Skype-nál.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zseko
veterán
Az meg hihetetlenül sok. Annyiból már videóhívást lehet csinálni. Nekem a ~40-45 perc skype volt kb. 15MB, és akkor is már sokkal jobb hangminőség volt mint rendes hívásnál. A blackberry-re pl. ezt írják:
két BB10 teló közt :
(3G network)
•Voice chat (no video, no screen sharing) – an average of about 1-1.5 MB per minute
•Video call (no sharing the screen with a continuous sound) – an average of about 5-7 MB per minute
•Screen sharing (continuously changing images, documents, applications, the continuous sound) – an average of about 4-6 MB per minute.Vagyis 1 óra ~90MB.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
solaris17
aktív tag
Most, hogy elkelt, kicsit felpumpálják a programot.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
RyanGiggs
őstag
Köszönöm a tippet.
Én eddig a FreeVoipDeal-t használtam, az a 2. legolcsóbb...!
Eddig 3 Ft\percért hívtam (mobilt), mostanában emelték föl 4.5Ft-ra!
Az se egy rossz összeg, főleg úgy, hogy 4 hónapig ingyenesen lehet vezetékest hívni.
Szóval amit az egyiknél bespórolsz, azt a másiknál... szóval érted!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest