Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Life
aktív tag
Az szép és jó, hogy azt akarják, hogy sokan mobil internetezzenek, de akkor hegesszenek hozzá valami megfizethető árat is!
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
tkazmer
addikt
már vártam ezt a bejelentést, egy vodafoneos dolgozó már az ősszel beszélt nekem ilyesmiről...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Gonosz15
aktív tag
Majd ha lesz valóban korlátlan internet, nem csak "normális keretek közt", havi 2 rongyért (nagyon régi panások még tudják mi a 2kwap vagy 400wap, utóbbi nem volt teljesen korlátlan, de jó volt) majd akkor lesz megint mobilnetem. Addig marad az itthoni 30/20 vagy semmi.
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
nagyúr
Megyek oda laptoppal "netezni".
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
HyP3b0y
senior tag
jaaj bele ne halj, hogy nem mobil a 30/20ad XD
Örülök ha 1.5mega megjön és sztem a többszörösét fizetem a te előfizetésedhez képest..."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Killing
addikt
Biztos jó húzás ez az LTE előtt? Inkább az EDGE-t építették volna ki, mint a másik két operátor.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
aram01
nagyúr
ha jó lesz az ár/érték arány és a lefedettség akkor már szaladok is a vodához
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Def26
félisten
"hároméves távlatban pedig azt szeretné elérni, hogy számlás előfizetőinek többsége mobilinterneten keresztül kapcsolódjon az internetre."
Én meg azt szeretném, ha mi a falunkba is eljutna legalább a 3G szolgáltatás...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Killing
addikt
Tévedés ne essék, most már hülyeség lenne, ezt annak idején kellett volna megtenni, akkor most nem csak GPRS-en lógna a nem nagyobb városokban élő lakosság.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
HXY
addikt
Az RTL szerint egyes belvárosi helyeken a Vodánál már elérhető akár a
168 megabites net is.
(21 megabyte = 168 megabit)itt van a videó: [link] 19:57-től
-
MODERÁTOR
Dettó.. Az ablakban kibekkelve 3m usb kábelen lóg a modem, így van 0, ismétlem 0 HSDPA térerő, amivel nagynehezen tudok netezni. Előszőr a régi technológiákat kellene terjeszteni, nem mindig újakat kitalálni. Az ország 90% kitörölheti azzal, hogy pesten már ez is van, mikor neki épphogy GPRS jut. Arról nem beszélve, hogy fejleszteni kellene a meglévőt olyan irányba, hogy ne minden héten arról menjenek a viták, hogy már megint korlátozni kell, mert nem bírja a rendszer a terhelést. De persze azért szívesen várják az embereket, fizessen csak 6k-t, a 2-3nap/hó normális használatért..
Halkan megjegyzem ugyan ez igaz a vezetékes szolgáltatókra is. Nálunk még ADSL vonal sincs benne, de örüljek, hogy a nagyvárosokban már az optika épül..Everybody lies.
-
Def26
félisten
válasz Barthezz2 #14 üzenetére
1 évig élveztem vodafone gprs netét, mert a T-home szerint nem lehet az utcánkban kiépíteni a hálózatot. Hiába magyaráztuk nekik, hogy ez egy új utca amibe az épitető behozta föld alatt a kábelt egészen a fali csatlakozásik, csak rá kéne kötni az utca elején a villanyoszlopra.
1 év után sikerült kicsalogatni egy muksót, hogy nézze már meg, és lám 2 nap múlva már volt is 5mb -es internetünk. Előtte ugye meg birkóztam a gprs -el.
Véleményeddel tökéletesen egyet értek, hihetetlenül fel tud idegesíteni a dolog, hogy 2010 -ben még mindig 56kbps nettel kénytelenek netezni emberek. Ugyanakkor, valami hírben olvastam, hogy vannak olyan Európai országok ahol állampolgári jogon jár a gyors internet használata.
De nekünk, húj de jó, mert a voda 21mb -es netet szór az V. kerületben. Arra meg egyszerűen képtelenek, hogy a flottás csomagunkat (25 telefon + szám) kiszolgálják rendesen... (ügyfélmenedzser)
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Dr.Anonymus
addikt
nem akarok ünneprontó lenni, de én ha a korzóra megyek akkor örülök, hogy végre kiszabadulok a gép elől...
nehogy már a korzón is a monitort nézzem... -
MODERÁTOR
Nálatok legalább megoldódott. Itt semmi, bár ha lejár a hűségem a vodánál, addig fogom baszkurálni a t-home-ot, míg nem csinálnak valamit
A múltkoriban telefonáltam a T-homa SatTV hűség hosszabbítás miatt, és mivel telefonunk is van tőlük, ami kedvezményt ad a hölgyike kérdezte, hogy netet nem akarunk-e, mert az még több kedvezmény.. Ez volt a pillanat, hogy nyeltem egy nagyot, és nyugodt hangon közöltem, hogy de igen, csak nincs behúzva a kábelEverybody lies.
-
Windsurfer
tag
És ez most olyan fontos volt? Vagy a sok gazdag apucika mű májjer fiai nem tudnak meg lenni net nélkül amikor isszák a 2000ft-s ásványvizet egy Dunakorzós kávézóban mint valami „nagy üzletember”?
Anyám borogass. Én ha oda akarok menni akkor nem netezni fogok.
Mellesleg inkább azon dolgozzanak, hogy a vidéki településeket is szórják normálisan 3G-vel.
Nálunk Zamárdi felsőn, pont a mi telkünknél nincs rendes 3G. PCI Express kártyával csak GPRS-s van, az usb-s meg szappantartóval is 0 és 1-s között van 3G. Bejelentettem és közölték, hogy kivizsgálták, minden f*sza, k*ssoljak…de ha megnézzük a lefedetségi térképet pont ott mutatja, hogy gyenge és nem akarnak rajta változtatni…Motorola Defy Full Stock ^.^
-
Sza_Sa
senior tag
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólók java részével. Szerencsétlen anyámék megvették a t-től a mobilnetet, mert ahol ők laknak, adsl-t nem épitenek ki azzal a kijelentéssel hogy nincs rá elég igény. Természetesen a másik két szolgáltató szóba sem jöhetett, mivel pont egy fehér folt közepén laknak, mellesleg egy megyeszékhelytől 5, légvonalban 3-3,5km-re! Visszatérve a t-hez, természetesen kritikán aluli a sebesség, egy átlagos oldal betöltése plrigo egy-három perc, attól függ milyen az időjárás vagy/és mennyire leterhelt a hálózat. Ők szeretnék használni a netet csak éppen nem tudják. Mikor hazamegyek mindíg elfog a rossz érzés, hogy két idős ember aki szeretné egy kicsit használni a modern kor tényleg nagyszerű találmányát, nem tudja élvezni, mert ezek a fax szolgáltatók sz.rnak a problémára. Örülnék neki ha egy nagyvárostól 10-15km-es távolságban is lehetne használni normálisan! a mobilnetet, természetesen ha lakott területről beszélünk, nem a pr. sebességnövelésre gyúrnának.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
atike
nagyúr
Szívesen kipróbálnám, hogy mit is bír... És hogy mennyiért...
Nekünk per pillanat T-s van otthon, de meg vagyok vele elégedve... Letöltésnél 300-350 k között mozog. Otthon meg szinte csak hírek, levelek olvasására használjuk....
-
Morden24
nagyúr
válasz Windsurfer #18 üzenetére
Mellesleg inkább azon dolgozzanak, hogy a vidéki településeket is szórják normálisan 3G-vel.
Lehet, szemét módon hangzik, de két bácsi és három néni miatt nem fognak az ilyen beruházásokhoz szükséges összegeket beleverni.
Ha egyszerűen nem hoz a projekt elég előfizetőt, akkor minek törjék magukat?Nézzétek már meg pl. az USA-t, mekkora fehér foltok vannak benne. Minek vigyenek ki Squirrelfuck 350 fős faluja mellé egy komplett infrastruktúrát, amikor használnák belőle 5-en?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
TR3
tag
Mondjuk egy 350 fős falu az USA-ban nem olyan jó hasonlat. Nálunk a néhány ezer lakosú településeken is csak elvétve akad 3g, ahol valószínűleg nemcsak 5 ember használná. Ezzel szemben világvégén lévő, 5 csillagos szállodákban, ahol tényleg nem nagyon fogják 5-nél többen egyszerre használni simán kiépítik.
-
_Orbi_
aktív tag
igen, kicsit szemétül hangzott.
Ennek ellenére egyek kell értsek, csak tudod elég gáz, hogy itt van a lakhelyem Zalaegerszeg, ami nem egy nagy város, de elég sokan lakunk itt. Az elérhető leggyorsabb net 25/25 Megabit havi 9ezer Forintért, de ez csak 5-10 utcán érhető el, ezen kívül marad az ADSL, abból is 8-20 Megabit maximum, Egerszeg 50%-án, mert a többi helyen csak 4 megabitet tudnak szolgáltatni. Ez egy vicc.
Nekem Egerszeg központjától 2 (!!!) kilométerre van egy 2/2 megás netem, havi 6 ezer forintért. Mert nincs más.
Ezek után nekem senki pesti ember ne rinyáljon, hogy jajj de lassú a 30/20-as 100/30 netje havi 3-5 ezerért.szerk.: ja és 3G is összesen 1 utcán és esetleg annak környékén van!
[ Szerkesztve ]
-
-
Morden24
nagyúr
abból is 8-20 Megabit maximum
Lakossági internetnek minek nagyobb?
A notórius letöltők maradjanak csendben, aztán vegyenek ipari netet.Ezek után nekem senki pesti ember ne rinyáljon, hogy jajj de lassú a 30/20-as 100/30 netje havi 3-5 ezerért.
Ezzel meg én értek egyet, valóban be lehetne fogni ilyen téren.
-
TR3
tag
Nyilvánvalóan. Ahol szüleim laknak ott is pont azt mondta a szolgáltató, hogy azért nincs adsl mert nincs rá igény. Gondolom erre is készítettek előtte valami jól megalapozott statisztikát, bár soha egyetlen ott lakót sem kérdeztek meg, hogy mit szeretne. Aztán beadtunk kb 120 igénylést egyben, és láss csodát, 2 hónap múlva lett szolgáltatás. Úgyhogy hagyjuk inkább ezt az érvelni is kár, mert úgysem lenne előfizető dolgot.
-
Morden24
nagyúr
Hát akkor adjatok be a mobilnetes témában is egy igénylést.
A megalapozott statisztika nem feltétlenül azt jelenti, hogy kimegy a cégember piszkálni a nyuggereket kérdőívvel, hanem azt, hogy hány beérkező kérelem/érdeklődés volt a település irányából.
[ Szerkesztve ]
-
LordX
veterán
válasz Windsurfer #18 üzenetére
Ez semmi más, mit live techdemó. Nem azért csinálták, mert olyan marha nagy szükség lenne a Dunakorzón 21 megás mobilnetre, hanem hogy a, teszteljék a technológiát élesben b, marketing.
-
Renegát72
csendes tag
"A cég 3G-hálózata jelenleg 434 magyarországi településen érhető el, ami 65 százalékos lakossági lefedettséget jelent."
Magyarországon 3200 település van ebből a 434 az nem 65%!
Akkor most hogy is van?
-
F e Z o
veterán
Erdélyben már hónapok óta reklámozzák ezt a sebességet.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Eredeti játékok OFF topik
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest